3 ay garantili iPhone 11 alınır mı?

Ramazan5215

Decapat
Katılım
20 Aralık 2020
Mesajlar
102
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar, bir arkadaşımdan 3 ay garantisi kalmış iPhone 11 almak istiyorum. Telefon dış seramik olarak mükemmel, hiçbir çizik falan yok ama 3 ay garantisi kalması benim içimde sıkıntı oluşturdu. Sizce garantisiz iPhone alınır mı? Alınırsa ne gibi sıkıntılar yaşarım? Görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yurt dışı olan, IMEI kaydı olmayan cihazlar 3 ay içerisinde kapanıyor. Bahsi geçen garantinin bununla bir alakası olabilir mi?
 
IPhone'ların pil sağlığı ömrü kaçta bitiyor bilginiz var mı? Bir de ben bu telefon uzun vade kullanacağım garantisiz olması bir sıkıntı çıkarır mı? Sizce fiyatı ne olmalı?

Bitiyor diye bir şey yok aslında siz ne zaman artık bataryasının değişmesi gerektiğini düşünürseniz o zaman değiştirirsiniz. Kullanımınıza bağlı olarak 2-5 yıl arası batarya ömrü iyice tükenir. Eğer sabah akşam telefonu şarjda kullanıp oyun falan oynarsanız 2 yıldan bile kısa sürer. Bu yüzden kullanımınıza bağlı olarak yazdım. Bataryası dışında sıkıntı çıkarmaz uzun vade de.2. eller hakkında çok fazla bilgim yok maalesef. Ama iPhone 2. el piyasası yüksek oluyor. Edeceği Max 7.750 şahsen.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı