Merhaba bende perikardit tanısı aldım. Bu hastalığın sebebi nedir ki? Doktor iki tane antibiyotik yazdı gönderdi , bu hastalık geçtikten sonra eski halinize döndünüz mü? Geçen sene 10 km koşuya çıkardım kalpte en ufak sorunum yoktu.
Kalp gribi gibi düşünebilirsiniz. Evet eski halime döndüm ancak 2 antibiyotik yazılıp gönderilecek bir hastalık değil. Sonrasında da düzenli kontrol gerekiyor. Ben 1 yıldan fazla 3 ya da 4 farklı ilaç kullandım.
Kalp gribi gibi düşünebilirsiniz. Evet eski halime döndüm ancak 2 antibiyotik yazılıp gönderilecek bir hastalık değil. Sonrasında da düzenli kontrol gerekiyor. Ben 1 yıldan fazla 3 ya da 4 farklı ilaç kullandım.
Bugün daha tomogrofiye bile bakmasını bilmeyen bir kardiyoloğa gittim, hiçbir şey yok diyor AMA göğsüMDE SIRTIMDA AĞRI İÇERİDE BASINÇ VAR. Perikardit geçtikten sonra ağrı devam eder mi acaba ondan mı sürüyor bu ağrılarım. Şaka gibi adam ya 6 sene okumuş bir de
Evet ara sıra oluyor ama psikolojik olmadığına eminim , durduk yere ağrıyor. Belki iltihap geçtikten sonra ağrı bir süre devam eder ama bunu doktorun belirtmesi lazım. (Durduk yere ağrıyor derken kalp hiç aklımda olmuyor psikolojik değildir yani ). Birde adam gerçekten tomografi bakmayı bilmiyor, tomografide ne var dedik ben bilmiyorum ki tomografiden anlamıyorum dedi