Ben 25 mbps ile neredeyse sorunsuz oynuyorum.Şuan işleyişinde bir sıkıntı yok hızlı giriliyor her oturumda RTX 2080 veriyor fakat her oyunu desteklemiyor.Mesela Sony,Rockstar ve FromSoftware(Bütün souls oyunları diyebiliriz) oyunlarının hiçbiri yok.Fifa ve Pes yok.Yine de şuan indirimdeki fiyatıyla alınır ama dediğim gibi oyun kütüphanesi pek iyi değil.Yaz tatiline girdik, fakat benim kasa çok kötü, ama bir sürü oyunum var. 75 mbsp bir internet hızına sahibim fakat geçen yıl kasım ayında sistem vasatın üstüydü. Şu an alınabilecek durumda mı?
Net alınırYaz tatiline girdik, fakat benim kasa çok kötü, ama bir sürü oyunum var. 75 mbsp bir internet hızına sahibim fakat geçen yıl kasım ayında sistem vasatın üstüydü. Şu an alınabilecek durumda mı?
Alacaksanız ve paranız yetiyorsa Ultimate paketini alın hocam ve oyunlarınızın GeForce nowda desteklediğinden emin olun GeForce NOW oyun mağazasına dikkatli bakın oyununuz Steam'de değil Epic'te çıkar sonra bu niye Steam desteklemiyor dersiniz.Yaz tatiline girdik, fakat benim kasa çok kötü, ama bir sürü oyunum var. 75 mbsp bir internet hızına sahibim fakat geçen yıl kasım ayında sistem vasatın üstüydü. Şu an alınabilecek durumda mı?
Daha önce 2 kere kullandım ya olayı biliyorum. Tek merak ettiğim şuan alınır mı ?Alacaksanız ve paranız yetiyorsa Ultimate paketini alın hocam ve oyunlarınızın GeForce nowda desteklediğinden emin olun GeForce NOW oyun mağazasına dikkatli bakın oyununuz Steam'de değil Epic'te çıkar sonra bu niye Steam desteklemiyor dersiniz.
Ultimate çok pahalı. Şuan performans kısmında 1 aylık fiyatına 3 aylık veriyorlar.Alacaksanız ve paranız yetiyorsa Ultimate paketini alın hocam ve oyunlarınızın GeForce nowda desteklediğinden emin olun GeForce NOW oyun mağazasına dikkatli bakın oyununuz Steam'de değil Epic'te çıkar sonra bu niye Steam desteklemiyor dersiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.