GeForce NOW 3 aylık NVIDIA GeForce NOW üyeliği 399 TL

Seneler önce Geforce Now'un avrupa sürümü açıkken kullanmış birisiyim, oyunlar kusursuz derece akıcıydı, üstelik 50 Ping olmasına rağmen gayet güzel oynuyordum, Türk firmasına geçtiği zamanda satın alıp denemiştim, sözde RTX 2080c diye bir kart var, oyunlar kasıyor, FPS'ler 30-20-50 sürekli dalgalanıyor hiç bir stabilite yoktu, demekki altyapı halen aynı ve bazı Geforce NOW destekçileri - sponsorlarıda bunun bizim internetimizle alakalı olduğunu söylüyordu, sizinle dalga geçiyorlar yani anlayacağınız.

Avrupa sürümüne erişebiliyorsanız Türkiye'deki Geforce Now'a bulaşmayın.

Bu fiyatları verecekseniz en üst düzey sistemde kusursuz bir şekilde oyun oynatmaları gerekiyor, kredi çekip veya taksitle bilgisayar alın daha zekice bir hareket yapmış olursunuz.

Oyun ultra - high 1660'da 60 FPS veriyorsa sorun yok da HDD kullaniyorlarmis.

Yoksa, 3 ay 400 TL iyi bir fiyat.

Tabii oyunlariniz varsa.

Kaç aydır bu fiyatta zaten. Servis ne yazık ki 1-2 yıl önceki gibi bile değil çok leş durumda. World of Tanks oynuyordum savaş başladıktan 5 dakika sonra savaşa bağlanabiliyordum. Gerçekten çok kötü.

GTX 1060 ekran kartı icin 399TL versek bir şey degişmez akılsızca seçim olur.

100 TL falan olsa alınır onun dışında hiçbir zaman parasını hak eden bir hizmet değil.

Almanızı hiçbir koşulda önermem. Çağ dışı ekran kartına uzaya çıkmış fiyatlar istiyorlar. Arada sırada 1 kere bile 1060 vermesi bile rezalet fakat çoğunlukla 1060 veriyor. 2080 vermesi bile kötü bir durum. EU sunucudan alın çok istiyorsanız.

Çoğu internet kafede en azından minimum 1070 veriyorlar iken bu sistem hâlâ 1060 veriyor. Şu sisteme vereceğiniz parayla taksitli sistem alabilirsiniz bence. Parasını hak ettiğini düşünmüyorum.

Nasıl olacak o iş? GeForce NOW'ın 1 aylık fiyatı 340 lira. Abartarak söylüyorum 24 ay taksit olsa 340x24 8160 lira ediyor. 8160 liraya nasıl bilgisayar almayı planlıyosun tam olarak? Bir de uzun süre GeForce NOW kullanmış biri olarak söylüyorum 1060 çok nadir denk geliyor. Özellikle AAA oyunlarda 10 kere girdiysem belki 1 kere 1060 denk gelmiştir. O zaman da oyunu kapatıp açıyorsun 2080 geliyor zaten. İnternetin yavaş değilse, internet hızında dalgalanmalar yoksa çok rahat alınabilecek bir hizmet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…