Ne almamı önerirsinizHocam yol yakın AM3+ sistem dizmeyin pişman olursunuz sonra ikinci veya üçüncü nesil i7 daha iyi bundan. FX6300 kullanıyorum çok sıkıntı cidden arkadaşlarım 3. nesil i5 ile RX580'i darboğaz olmadan çalıştırıyor benim sistem RX570 kartı ucu ucuna zor çalıştırıyor ki çoğu oyunda darboğaz yapıyor.
İşlemci ve anakart güzel sizce hangi ekran kartını seçmeliyim rx 550 2gb mı yoksa R7 260x 4gb mıAnakart ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
Anakart ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
İşlemci ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
İşlemci ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Hocam yaşadığınız yeri bilmiyorum ve ikinci el gidin bunu alın demem doğru olmaz fakat dediğim gibi ben eksi nesil bir PC dizecek olsam tercihimi Intel yönünden kullanırdım. Kısa bir bakınmayla bunları buldum. Ek olarak hazır kurulu sistemlere bakın derim 2. el olarak daha ucuza denk gelebilir.
İşlemci ve anakart güzel sizce hangi ekran kartını seçmeliyim RX 550 2 GB mı yoksa R7 260X 4 GB mı?
R7 260x veya rx 550 diğer parçalarla uyumsuzluk yapar mıOyun testlerinde R7 260X biraz daha iyi performans vermiş ama diğeri daha yeni nesil bir GPU ve daha uzun süre yazılım desteği alacak yani karar sizin geçici almayı düşünüyorsanız R7 daha iyi bir seçenek olabilir bazı oyunlarda +10 FPS değerine kadar çıkmış bu fark.
R7 260X veya RX 550 diğer parçalarla uyumsuzluk yapar mı?
GTX 750 ti nasıl bir kart ( her soruma cevap verdiğiniz için teşekkürler )Hayır yapmazlar.
GTX 750 Ti nasıl bir kart ( her soruma cevap verdiğiniz için teşekkürler )
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.