3 bin TL civarı gamepad önerisi

Bütçe
3000 civarı

Karp0

Picopat
Daha fazla  
İyi günler, bu konu hakkında size rahatsız ettiğim için özür dilerim. Pek bilgim olmadığı için açıyorum. PS3, PS4 ve bazı yan sanayi gamepadler kullanmış olsam da artık kaliteli bir şeyler kullanalım diye düşünüyorum.

GameSir Cyclone 2: GameSir Cyclone 2 Hall Effect 2.4g Wireless Controller Nintendo Switch, Windows PC, Android ,Ios - 2,499.17 TL + KDV

8BitDo Ultimate Xbox: 8Bitdo Ultimate Xbox Hall Effect 3 mod 2.4G Controller ve Şarj Dock - Beyaz Xbox Series X Series S - 0ne Windows, Android PC Uyumlu - 2,915.83 TL + KDV

Biraz araştırdım ve en çok bunları önerdiklerini gördüm ama hiç karşılaştırmamış gibiler. Fiyatları da yakın hangisi daha iyidir? Özellikleri açısından da biraz bilgilendirir misiniz? Başka gamepad önerisine de açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:

Az daha çık bunu al.

Hocam atılan kollardan hiçbiri xbox uyumlu değil. Kablolu olur derseniz gamesir kaleid, kablosuz için ise 8bitdo ultimate xbox versiyonu uygun olur. Pc için attığınız cyclone 2 zaten şu an 3000 tlye en iyi gamepad

Az beklerim derseniz gamesir g7 pro çıkıyor mayısta yanlış hatırlamıyosam, ülkeye ne zaman gelir bilemem tabi

Hocam atılan kollardan hiçbiri Xbox uyumlu değil. Kablolu olur derseniz GameSir kaleid, kablosuz için ise 8BitDo Ultimate Xbox versiyonu uygun olur. PC için attığınız Cyclone 2 zaten şu an 3000 TL'ye en iyi gamepad.

Hocam Xbox uyumluluğunu kuzenin yanına FIFA oynamaya gidiyorum. 2.kolu da biraz eski. Xbox uyumluluğuna gerek yok o zaman ya. PC için Cyclone daha mı iyi o zaman.

Tahminen yaz ortasına doğru gelir, genelde 2-3 ay sonra geliyor. Yüksek ihtimalle Xbox lisansından dolayı bizde 4-5k civarına satılabilir.

O kadar bekleyemem gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…