3 bin TL civarı gamepad önerisi

Bütçe
3000 civarı
Hocam bu modele bakabilirsiniz BIGBIG WON Blitz 2 Oyun Kolu hall effect var 2000hz 3500tl.
Hocam blitz 2 tmr veya alps versiyonları ile geliyor Hall effect versiyonu yok, bunun üstüne triggerları analog trigger olmadığı için yarış oyunu veya ayarlama yapmanızı gerektirecek oyunlarda kullanımı zor oluyor. Tamamen fps oyunları için tasarlanmış bir kol olup ortalama/her oyunu oynayan oyuncular için veya fps sevmeyen kişiler için alınması bana sorarsanız yanlış olan bir kol. Bahsettiğimiz gamesir cyclone 2 hem tetikleri analog olarak hem de trigger lock ile blitz 2 gibi mouse click trigger olarak kullanılabilmesi, aynı zamanda gene tmr joysticklere sahip olması ile daha önde ortalama oyuncu için. 2000 hz ile 1000 hz arasında dağlar kadar gecikme farkı yok zaten hatta normal bir insan fark edemez bu farkı

Hocam sıfırladım sanırım. Ama halen aynı şekilde devam ediyor. Şunu fark ettim hem de kabloyla kullanırken sıkıntı olmuyor. Donglede sıkıntı var gibi.
Olabilir, güncellemelere bakmış mıydınız belki dongle sürümü güncel değildir

Tüm güncellemeleri kontrol ettim. Hepsi son sürüm hatalı part çıkmış fabrikadan onlarla alakası olabilir dediler ama biraz daha farklıymış.

İnşallah yenisi sorunsuz gelir hocam.

İnşallah hocam pazartesi gelir gibi gözüküyor ama yarın gelir inşallah bunu da pazartesi iade ederim.

İnşallah hocam pazartesi gelir gibi gözüküyor ama yarın gelir inşallah bunu da pazartesi iade ederim.

Ama ne yalan söyleyeyim kolu sevdim hakikaten LED dışında kusur yok 0.1 hata payı ne ya.

Ama ne yalan söyleyeyim kolu sevdim hakikaten LED dışında kusur yok 0.1 hata payı ne ya.
Eldeki hissiyatı da benim çok hoşuma gitti. Özellikle stickler resmen yağ gibi akıyor. Dirençleri de çok hoşuma gitti, F1'de direksiyonu istediğim şekilde çok rahat ayarlıyorum. G7'de daha yumuşaktı stickler buna göre daha zor oluyordu ayarlaması

Hocam dediklerinizin hepsi doğru vallahi. Bir süre Xbox kontrolcüsü kullandım ama bu başka bir şey. Daha kaliteli hissettiriyor. Bu kolla Zelda'ya başladım ve mükemmel jdjdjdjdj.

RGB hatasından dolayı değişim yaptılar mı? Bende de aynı sorun var. Parlaklık düşük seviyedeyken sıkıntı yok ama arttırınca rastgele renkler yanmaya başlıyor. Aydınlatmayı açmadığım için pek sorun etmedim ama sorunsuz bir ürün gönderseler daha çok içime siner. @Karp0

Hocam ben drekt iade edip yenisini aldım. Alalı daha 1 gün olmuş değişim için kafa yormayayım dedim. Ama büyük ihtimalle değişimide kabul ederler. Çünkü firma kabul etti ürününde kusur olduğunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…