Ajazz AJ159 Pro mouse kullanıyorum daha iyisine ihtiyacım var hangisini önerirsiniz maksimum bütçem 3K.
Elim 22 cm ve sadece CS oynuyorum bu şartlar için uygun olur mu?
Hocam ozaman attığmı boşverin O fare size gitmez 1 tane başka atıcam.Elim 22 cm ve sadece CS oynuyorum bu şartlar için uygun olur mu?
Bunun yerine Darmoshark M3 Pro Max alıp dongle'ın stoklara girmesini beklemek daha mantikli.Hocam ozaman attığmı boşverin O fare size gitmez 1 tane başka atıcam.
hocam ona o kadar para verebiliyorsa bunu da alabilir. Kod İle 3.2k ya düşerHocam ozaman attığmı boşverin O fare size gitmez 1 tane başka atıcam.
![]()
Zaopin Z2 4K Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
![]()
Pulsar Xlite v3 Beyaz Kablosuz Size 2 Medium Gaming Mouse (PXV322)
Xlite V3 oyun faresi, sağ el avuç içi tutuşları için tasarlanmış ergonomik bir harikadır ve uzun oyun oturumları sırasında üstün konfor sağlar.www.gaming.gen.tr
Bu ikisine bakabilirsiniz.
silabor.com
Eline gitmez diye önermedim. Arkadaşın 22 santim eli varmış. Benim de 21 santim ondan dolayı yoksa bende bu fareyi denemek istiyordum ama elime uymayacağını bildiğimden almadım baya ufak bi fare. Viper Mini boyutu.hocam ona o kadar para verebiliyorsa bunu da alabilir. Kod İle 3.2k ya düşer
![]()
ATTACK SHARK R5 Ultra Carbon Fiber Wireless 8K PAW3950MAX Oyuncu Mouse
Ultra-Light Carbon Fibre Construction: ATTACK SHARK R5 Ultra made with super-tough injection-moulded carbon fibre, it's seriously light but built like a tank - resisting drops, bashes and whatever else you throw at it. The hollow design keeps it agile for those lightning-fast flicks in games...silabor.com
Arkadaşın shape tercihine göre olabilir ben ikisi arasından Zaopin Tercih ederim.Bunun yerine Darmoshark M3 Pro Max alıp dongle'ın stoklara girmesini beklemek daha mantikli.
![]()
Darmoshark M3 Pro Max Wireless Mouse
Önemli Not: Ürünün kutusundan 1000Hz Dongle çıkmaktadır. Ürünü 8000Hz polling rate ile kullanmak için Darmoshark 4K/8K Dongle gereklidir.Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla...wraithesports.com
![]()
Darmoshark 4K/8K Dongle
Önemli Not: Ürün kutudan çıktığı haliyle 4000Hz desteklemektedir. Darmoshark M3 Pro Max ve M3s Max ile 8000Hz'de kullanılabilmesi için firmware güncellemesi yapılması gereklidir.Mouse ve dongle ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu...wraithesports.com
Bence mantiksiz olur hocam. Hem daha kucuk bir mouse hemde 4k hz destekliyor ve daha pahaliya geliyor.Eline gitmez diye önermedim. Arkadaşın 22 santim eli varmış. Benim de 21 santim ondan dolayı yoksa bende bu fareyi denemek istiyordum ama elime uymayacağını bildiğimden almadım baya ufak bi fare. Viper Mini boyutu.
Bide benim attığım IPI kodla gene 2700 falan oluyordu zaten.
Arkadaşın shape tercihine göre olabilir ben ikisi arasından Zaopin Tercih ederim.
Malzeme kalitesi olarak daha iyi bir ürün. Özellik bakımından evet. 3395 ve 4000HZ günümüzde zaten yeterli ve 3950 ve 8000hz arasında bariz bir fark olmadığı için tercihler farklı. Ayrıca daha kıvrımlı ergo yapıda olduğu için Eloshape üzerinde tam belli olmaz karşılaştırma. Yukarı doğru daha şişik Zaopin.Bence mantiksiz olur hocam. Hem daha kucuk bir mouse hemde 4k hz destekliyor ve daha pahaliya geliyor.
Eki Görüntüle 2476362
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.