3 bin TL fare önerisi

lyronYY

Femtopat
Daha fazla  
Ajazz AJ159 Pro mouse kullanıyorum daha iyisine ihtiyacım var. Hangisini önerirsiniz? Maksimum bütçem 3K.

Son düzenleyen: Moderatör:
Elim 22 cm ve sadece CS oynuyorum bu şartlar için uygun olur mu?

Boyut olarak bilmiyorum ama CS için galiba yüksek Hz değeri iyi oluyor Scyrox bakın derim ama indirimsiz 3K Wraith'de. Gaming gende daha ucuza gelir belki İyzico ile.

Elim 22 cm ve sadece CS oynuyorum bu şartlar için uygun olur mu?
Hocam ozaman attığmı boşverin O fare size gitmez 1 tane başka atıcam.

Bu ikisine bakabilirsiniz.

Bunun yerine Darmoshark M3 Pro Max alıp dongle'ın stoklara girmesini beklemek daha mantikli.

Bu ikisine bakabilirsiniz.
hocam ona o kadar para verebiliyorsa bunu da alabilir. Kod İle 3.2k ya düşer

hocam ona o kadar para verebiliyorsa bunu da alabilir. Kod İle 3.2k ya düşer
Eline gitmez diye önermedim. Arkadaşın 22 santim eli varmış. Benim de 21 santim ondan dolayı yoksa bende bu fareyi denemek istiyordum ama elime uymayacağını bildiğimden almadım baya ufak bi fare. Viper Mini boyutu.

Bide benim attığım IPI kodla gene 2700 falan oluyordu zaten.

Bunun yerine Darmoshark M3 Pro Max alıp dongle'ın stoklara girmesini beklemek daha mantikli.

Arkadaşın shape tercihine göre olabilir ben ikisi arasından Zaopin Tercih ederim.

Eline gitmez diye önermedim. Arkadaşın 22 santim eli varmış. Benim de 21 santim ondan dolayı yoksa bende bu fareyi denemek istiyordum ama elime uymayacağını bildiğimden almadım baya ufak bi fare. Viper Mini boyutu.

Bide benim attığım IPI kodla gene 2700 falan oluyordu zaten.

Arkadaşın shape tercihine göre olabilir ben ikisi arasından Zaopin Tercih ederim.
Bence mantiksiz olur hocam. Hem daha kucuk bir mouse hemde 4k hz destekliyor ve daha pahaliya geliyor.

Screenshot_20250423_200331_Chrome.jpg

Bence mantiksiz olur hocam. Hem daha kucuk bir mouse hemde 4k hz destekliyor ve daha pahaliya geliyor.

Eki Görüntüle 2476362
Malzeme kalitesi olarak daha iyi bir ürün. Özellik bakımından evet. 3395 ve 4000HZ günümüzde zaten yeterli ve 3950 ve 8000hz arasında bariz bir fark olmadığı için tercihler farklı. Ayrıca daha kıvrımlı ergo yapıda olduğu için Eloshape üzerinde tam belli olmaz karşılaştırma. Yukarı doğru daha şişik Zaopin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı