3 bin TL kablosuz fare önerisi

Bütçe
3000
AJ159 Pro rakip bile degil attigimiz mouselara. Mcu su aşırı geride.

Cok secenek var ve hepsi birbirinde yakin hocam karar vermek zor cidden.

Birde bu secenek var mesela 😅.
Atk BLAZİNG SKY X1 kullanoyorum. Çok memnunum.

AJ159 Pro rakip bile degil attigimiz mouselara. Mcu su aşırı geride.

Cok secenek var ve hepsi birbirinde yakin hocam karar vermek zor cidden.

Bir de bu secenek var mesela 😅.

Hocam iyi günler, yardımcı olmak yerine işimi daha çok zorlaştırıyorsunuz 😀.kafam çorba gibi oldu o kadar çok fare seçeneği var ki. Siz olsanız hangisini alırdınız bu 4 seçenekten hocam? Umarım bu sefer bir tane daha fare atıp işimi zorlaştırmazsınız 😃 şimdiden teşekkür
Tavsiyeniz için teşekkür ederim hocam çok sağ olun iyi günler dilerim.

Hocam iyi günler, yardımcı olmak yerine işimi daha çok zorlaştırıyorsunuz 😀.kafam çorba gibi oldu o kadar çok fare seçeneği var ki. Siz olsanız hangisini alırdınız bu 4 seçenekten hocam? Umarım bu sefer bir tane daha fare atıp işimi zorlaştırmazsınız 😃 şimdiden teşekkür ederim.@kxy

Atk blazing sky alin gecin hocam. 8K Hz dongle hediye yaninda. En kalitelisi burada o.

Atk BLAZİNG SKY X1 kullanoyorum. Çok memnunum.
Tavsiyeniz için çok teşekkür ederim hocam sağ olun, iyi günler dilerim.

ATK blazing sky alin gecin hocam. 8K Hz dongle hediye yaninda. En kalitelisi burada o.

Size de çok teşekkür ederim hocam çok yardımcı oldunuz sağ olun. Farklı konularda görüşmek dileğiyle 🙂

Hocam tekrardan selamlar hepinize önerileriniz için teşekkür ederim, attıklarınızın hepsi birbirinden iyi gözüküyor ama bu sefer de attıklarınız arasında kaldım. :D bunlardan hangisini alırsam gözüm arkada kalmaz acaba? Aldıktan sonra bir sıkıntı çıkmasından dolayı korkuyorum, bu zamana kadar genel, bilinen markalar dışında ekipman almadım ilk defa alacağım. Scyrox v8, Darmoshark M3S ve VXE mad r arasında kaldım. Şimdiden yardımlarınız için çok teşekkür ederim. @kxy sizin de fikrinizi almak isterim teşekkür ederim.
Aralarında Scyrox V8 en iyisi şüphesiz, çoğu kişi de ana mouse olarak kullanıyor.

Atk blazing sky alin gecin hocam. 8K Hz dongle hediye yaninda. En kalitelisi burada o.
8K dongle gereksiz, 8K destekleyen oyun yok ve yüksek segment bir işlemci istiyor. 8K kadar abartılan bir şey görmedim hiç. Donanımı iyi ama Scyrox V8’e kıyasla kalitesiz.

Aralarında scyrox V8 en iyisi şüphesiz, çoğu kişi de ana mouse olarak kullanıyor.

8K dongle gereksiz, 8K destekleyen oyun yok ve yüksek segment bir işlemci istiyor. 8K kadar abartılan bir şey görmedim hiç. Donanımı iyi ama scyrox v8'e kıyasla kalitesiz.

Dongle normalde ayri satilan bir şey cogu mouse da ki bunda da oyle. Hediye veriliyor ilk urunler oldugu icin. 4K Hz de kullanabilir isterse. Dongle olmasa 1K Hz kullanilacak mouse.

Dongle normalde ayri satilan bir şey cogu mouse da ki bunda da oyle. Hediye veriliyor ilk urunler oldugu icin. 4K Hz de kullanabilir isterse. Dongle olmasa 1K Hz kullanilacak mouse.
Scyrox V8 içinden de 8K dongle çıkıyor. Durum böyleyken F1 Pro’nun yanında çok çok daha mantıklı Scyrox V8 almak.

Sebep? Mcu ayni, sensor ayni, batarya kapasitesi ayni. Bir farklari yok. X1 Pro'nun malzeme kalitesi az da olsa daha iyi. Ben F1 degil X1 attim.
Scyrox’un malzeme kalitesi daha iyi. Ayrıca daha da uygun, X1 Pro almak için neden yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı