3 bin TL M.2 SSD önerisi

hamzayk

Picopat
Daha fazla  
Bütçe 3000 civari
Anakart: MSI B550M Pro VDH.
Kaliteli olması yeterli günlük kullanım ve oyun için kullanacağım.

Geçenlerde DDR4 1 GB DRAM önbelleğe sahip okuma yazma hızı 7200/6200 MB/s PCI-Express GEN 4.0 destekleyen 1 TB M2 SSD Transcend MTE250S düşürdüm sahibinden üzerinden 2.el aldım ama çok performanslı ve sağlığı %100' dü henüz yeni almış 0 cihazdı sonuçta sahibi ve satmaya karar vermiş hemen kaptım bende ve 5 yıl garantisi vardı 2029 a kadar fiyatı çok makuldu 1800 TL ye kapattım cihaz 10 numara tavsiye ederim ara sıra 2.el platformlarına göz gezdirmekte fayda var diye düşünüyorum. ÖNEMLİ NOT: Oyun için alacaksanız " DRAM " önbelleğe sahip bir M2 SSD almanızı kesinlikle tavsiye ederim.

Anakartınızın 1. M.2 yuvasına takın.

Düşüneceğim teşekkürler.

Geçenlerde DDR4 1 GB DRAM önbelleğe sahip okuma yazma hızı 7200/6200 MB/s PCI-Express gen 4.0 destekleyen 1 TB M.2 SSD transcend mte250s düşürdüm sahibinden üzerinden 2.el aldım ama çok performanslı ve sağlığı %100'dü henüz yeni almış 0 cihazdı sonuçta sahibi ve satmaya karar vermiş hemen kaptım bende ve 5 yıl garantisi vardı 2029'a kadar fiyatı çok makuldu 1800 TL'ye kapattım cihaz 10 numara tavsiye ederim ara sıra 2.el platformlarına göz gezdirmekte fayda var diye düşünüyorum. Önemli not: Oyun için alacaksanız " DRAM " önbelleğe sahip bir M.2 SSD almanızı kesinlikle tavsiye ederim.

Tamamdır 2. el piyasaya biraz bakacağım pek güvenmiyorum ama temiz varsa düşünülür.

Geçenlerde DDR4 1 GB DRAM önbelleğe sahip okuma yazma hızı 7200/6200 MB/s PCI-Express gen 4.0 destekleyen 1 TB M.2 SSD transcend mte250s düşürdüm sahibinden üzerinden 2.el aldım ama çok performanslı ve sağlığı %100'dü henüz yeni almış 0 cihazdı sonuçta sahibi ve satmaya karar vermiş hemen kaptım bende ve 5 yıl garantisi vardı 2029'a kadar fiyatı çok makuldu 1800 TL'ye kapattım cihaz 10 numara tavsiye ederim ara sıra 2.el platformlarına göz gezdirmekte fayda var diye düşünüyorum. Önemli not: Oyun için alacaksanız " DRAM " önbelleğe sahip bir M.2 SSD almanızı kesinlikle tavsiye ederim.

https://shbd.io/s/tCnJy2SV şöyle bir ürün buldum 2. el sence alınır mı? O fiyata.

Son düzenleme:
Geri
Yukarı