Anakartınızın 1. M.2 yuvasına takın.
![]()
Kioxia Exceria PRO LSE10Z001TG8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kioxia Exceria PRO LSE10Z001TG8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kioxia Exceria PRO LSE10Z001TG8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 3.319,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Geçenlerde DDR4 1 GB DRAM önbelleğe sahip okuma yazma hızı 7200/6200 MB/s PCI-Express gen 4.0 destekleyen 1 TB M.2 SSD transcend mte250s düşürdüm sahibinden üzerinden 2.el aldım ama çok performanslı ve sağlığı %100'dü henüz yeni almış 0 cihazdı sonuçta sahibi ve satmaya karar vermiş hemen kaptım bende ve 5 yıl garantisi vardı 2029'a kadar fiyatı çok makuldu 1800 TL'ye kapattım cihaz 10 numara tavsiye ederim ara sıra 2.el platformlarına göz gezdirmekte fayda var diye düşünüyorum. Önemli not: Oyun için alacaksanız " DRAM " önbelleğe sahip bir M.2 SSD almanızı kesinlikle tavsiye ederim.
Geçenlerde DDR4 1 GB DRAM önbelleğe sahip okuma yazma hızı 7200/6200 MB/s PCI-Express gen 4.0 destekleyen 1 TB M.2 SSD transcend mte250s düşürdüm sahibinden üzerinden 2.el aldım ama çok performanslı ve sağlığı %100'dü henüz yeni almış 0 cihazdı sonuçta sahibi ve satmaya karar vermiş hemen kaptım bende ve 5 yıl garantisi vardı 2029'a kadar fiyatı çok makuldu 1800 TL'ye kapattım cihaz 10 numara tavsiye ederim ara sıra 2.el platformlarına göz gezdirmekte fayda var diye düşünüyorum. Önemli not: Oyun için alacaksanız " DRAM " önbelleğe sahip bir M.2 SSD almanızı kesinlikle tavsiye ederim.
DRAM var ve kronik sorunları yok.
![]()
XPG Gammix S70 Blade AGAMMIXS70B-1T-CS 1TB 7400/5500MB/s PCIe NVMe M.2 SSD Disk - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
İkinci el SSD tavsiye etmem hocam, ne çıkacağı belli olmaz. Arkadaşın attığı S70 gayet güzel.Bu da güzel ama benim attığım ilandakininde 1+1 GB DRAM'i var o kalitesiz mi?
İkinci el SSD tavsiye etmem hocam, ne çıkacağı belli olmaz. Arkadaşın attığı S70 gayet güzel.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.