3 bin TL'ye kadar palm tutuş için fare önerisi

Kat kat daha iyi hocam scyrox. Rakip bile olamazlar.
Sanırım v8 alacağım cs için daha uygun sanırım tutuşum değişebilri diye düşünüyorum orta büyüklükte bir elim var normal tutuşta çok yorar mı sizce?

Sanırım v8 alacağım cs için daha uygun sanırım tutuşum değişebilri diye düşünüyorum orta büyüklükte bir elim var normal tutuşta çok yorar mı sizce?
Hocam tam claw tutmadiginiz surece V8 sizi bezdirir. Fingertip ve Palm icin V6 daha iyi. Butce artarsa ATK X1 serisinede bakilabilir.

Hocam tam claw tutmadiginiz surece V8 sizi bezdirir. Fingertip ve Palm icin V6 daha iyi. Butce artarsa ATK X1 serisinede bakilabilir.
Teşekkür ederim cevap için v6 alacağım

Ek olarak mousepad öneriniz var mı? Gaming gen tr de siparişe ekle denildiği zaman aklıma geldi de

İfadeler: kxy
Mouse pad icin bir bütçe var mı hocam aklinizda?

Ve belirli bir boyut tercihiniz var mı?
Yani klavye mouse bilgisayar derken bütçeyi çok aştım zaten, ne kadar ucuz o kadar iyi benim için açıkçası. Boyut için hiç fikrim yok açıkçası orta büyüklük olabilir

Burdan bakabilirsiniz. Trendyol sayfalarida var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…