Ezmaa Hectopat Katılım 1 Ağustos 2022 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Kadın 9 Mayıs 2025 #1 Ev için günlük kullanıma televizyon yerine uygun fiyatli bir projeksiyon cihazı ariyorum, bütçem maksimum 3K. Yardımcı olabilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Mayıs 2025
Ev için günlük kullanıma televizyon yerine uygun fiyatli bir projeksiyon cihazı ariyorum, bütçem maksimum 3K. Yardımcı olabilir misiniz?
A Ahmet5061 Hectopat Katılım 6 Eylül 2022 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2025 #2 Ezmaa dedi: Ev için günlük kullanıma televizyon yerine uygun fiyatli bir projeksiyon cihazı ariyorum, bütçem maksimum 3K. Yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Konudan bagımsız ama aldıysanız hangi projeksiyonu aldınız bende düşünüyorum da.
Ezmaa dedi: Ev için günlük kullanıma televizyon yerine uygun fiyatli bir projeksiyon cihazı ariyorum, bütçem maksimum 3K. Yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Konudan bagımsız ama aldıysanız hangi projeksiyonu aldınız bende düşünüyorum da.