3 bin TL'ye kadar sesi Aula F75 gibi klavye önerisi

eywen

Centipat
Daha fazla  
Sesi aynı Aula F75 gibi tok sesli bir klavye arıyorum, fiyatı da 3K'yı geçmeyecek kaliteli önerisi olan var mı?

Attack Shark K86'ya bakabilirsiniz, kasa kalitesi F75'in daha çok daha iyi hissettiriyor. Ondan bir farkı olarak switchler fabrika çıkışlı lubeli şekilde gelmiyor lubelerseniz sesi F75'ten daha iyi olabilir. Mavi switch yazması sizi şaşırtmasın içerisinde "Blue Whale" adını verdikleri bir beyaz switch kullanılıyor.

VGN V87 PRO Mekanik Klavye bu 800 TL daha pahalı fakat Aula AK820 Pro diğer tok sesli klavyelerin hepsinden çok daha tok sese sahiptir

hocam peki Aula F75 türkiyeye tekrardan gelirmi beklemeye değermi çünkü bütçe açısından en iyisi o.

Hocam peki Aula F75 Türkiye'ye tekrardan gelir mi beklemeye değer mi çünkü bütçe açısından en iyisi o.

Yurt dışından alman artık zor gibi kargo ücreti alacaklar ve alt limit 27 euroya düşürüldü. Bence sahibinden üzerinden alabilirsin

hocam peki Aula F75 türkiyeye tekrardan gelirmi beklemeye değermi çünkü bütçe açısından en iyisi o.
https://www.trendyol.com/aula/f87-m...&adjust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.75 aula f87 var

Aula F75 kullanıyorum bence F87 daha güzel. Tuş bakımından çok sıkıntı çekiyorum printscreen tuşu yok insert tuşu yok sağ alt tuşu yok. Vsvs

Switch olarak aynılar değil mi?

Hocam Aula F75'te graywood V3 reaper switch ttc present birçok switch var fakat çoğu birbirine benziyor graywood v3'te güzel bir switch ben size ses testini atayım

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
tok bir ses ve güzel

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Alttaki bendeki switchler fakat reaper biraz daha ince tizken graywood daha tok.

Hocam Aula F75'te graywood V3 reaper switch ttc present birçok switch var fakat çoğu birbirine benziyor graywood v3'te güzel bir switch ben size ses testini atayım

tok bir ses ve güzel

Alttaki bendeki switchler fakat reaper biraz daha ince tizken graywood daha tok.

Anladım hocam teşekkürler yardımcı olduğun için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı