KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.953 Makaleler 18 Çözümler 456 Yer Valisiz Vilayet! 25 Aralık 2021 #21 DarkReader dedi: Hocam bugün oldum hiç belirti yok. 30 dk önce falan oldum hiç ağrımadı. Acaba yanlış falan mı yaptılar? En azından biraz ağrı olması gerekmez miydi? Genişletmek için tıkla... 2 saat içerisinde ağrıya başlıyor hocam.
DarkReader dedi: Hocam bugün oldum hiç belirti yok. 30 dk önce falan oldum hiç ağrımadı. Acaba yanlış falan mı yaptılar? En azından biraz ağrı olması gerekmez miydi? Genişletmek için tıkla... 2 saat içerisinde ağrıya başlıyor hocam.
Arthurmorgan313 Hectopat Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 661 Çözümler 3 25 Aralık 2021 #22 DarkReader dedi: Hocam bugün oldum hiç belirti yok. 30 dk önce falan oldum hiç ağrımadı. Acaba yanlış falan mı yaptılar? En azından biraz ağrı olması gerekmez miydi? Genişletmek için tıkla... 2-3 saat içinde başlar ne olacaksa ayvayı yiyiyonuz. Parol varsa içersiniz.
DarkReader dedi: Hocam bugün oldum hiç belirti yok. 30 dk önce falan oldum hiç ağrımadı. Acaba yanlış falan mı yaptılar? En azından biraz ağrı olması gerekmez miydi? Genişletmek için tıkla... 2-3 saat içinde başlar ne olacaksa ayvayı yiyiyonuz. Parol varsa içersiniz.
DarkReader Kilopat Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 8.345 Çözümler 29 Yer Tatooine 25 Aralık 2021 #23 rahmi829 dedi: 2-3 saat içinde başlar ne olacaksa ayvayı yiyiyonuz. Parol varsa içersiniz. Genişletmek için tıkla... Hapı yuttuk yani hocam.
rahmi829 dedi: 2-3 saat içinde başlar ne olacaksa ayvayı yiyiyonuz. Parol varsa içersiniz. Genişletmek için tıkla... Hapı yuttuk yani hocam.
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.953 Makaleler 18 Çözümler 456 Yer Valisiz Vilayet! 25 Aralık 2021 #24 DarkReader dedi: Hapı yuttuk yani hocam. Genişletmek için tıkla... Yok be hocam yutmadınız. Bende şu an bir şey kalmadı.
DarkReader dedi: Hapı yuttuk yani hocam. Genişletmek için tıkla... Yok be hocam yutmadınız. Bende şu an bir şey kalmadı.
Arthurmorgan313 Hectopat Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 661 Çözümler 3 25 Aralık 2021 #25 DarkReader dedi: Hapı yuttuk yani hocam. Genişletmek için tıkla... Yok hocam yok o kadar değil
Ecmel Megapat Sosyal Tayfı Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 6.117 Makaleler 3 Çözümler 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Front-End Developer 25 Aralık 2021 #26 1-2 gün sonrasında yaşanan bunlar normal. Her dozda yaşanabilir. Telaşlanacak bir şey yok. Geçmiş olsun.
1-2 gün sonrasında yaşanan bunlar normal. Her dozda yaşanabilir. Telaşlanacak bir şey yok. Geçmiş olsun.
405668 Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 4.910 Makaleler 4 Çözümler 15 25 Aralık 2021 #27 Ben futbol oynadığım için her resmi müsabakadan 48 saat önce PCR testi ya da 2 doz aşı gerekiyor. Ben bunun için 2 doz olmuştum, 3.'ye gerek var mı?
Ben futbol oynadığım için her resmi müsabakadan 48 saat önce PCR testi ya da 2 doz aşı gerekiyor. Ben bunun için 2 doz olmuştum, 3.'ye gerek var mı?
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.953 Makaleler 18 Çözümler 456 Yer Valisiz Vilayet! 25 Aralık 2021 #28 Ecmel dedi: 1-2 gün sonrasında yaşanan bunlar normal. Her dozda yaşanabilir. Telaşlanacak bir şey yok. Geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... Sağ ol hocam. Şu an bir şey kalmadı çok şükür. Turp gibiyim desem yeridir
Ecmel dedi: 1-2 gün sonrasında yaşanan bunlar normal. Her dozda yaşanabilir. Telaşlanacak bir şey yok. Geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... Sağ ol hocam. Şu an bir şey kalmadı çok şükür. Turp gibiyim desem yeridir
S Salih METİN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 6.692 Makaleler 13 Çözümler 20 25 Aralık 2021 #29 Master Of Hackintosh dedi: Ben futbol oynadığım için her resmi müsabakadan 48 saat önce PCR testi ya da 2 doz aşı gerekiyor. Ben bunun için 2 doz olmuştum, 3.'ye gerek var mı? Genişletmek için tıkla... Gerek yok. Konu sahibi arkadaşa da geçmiş olsun. Parol almak rahatlatıyor.
Master Of Hackintosh dedi: Ben futbol oynadığım için her resmi müsabakadan 48 saat önce PCR testi ya da 2 doz aşı gerekiyor. Ben bunun için 2 doz olmuştum, 3.'ye gerek var mı? Genişletmek için tıkla... Gerek yok. Konu sahibi arkadaşa da geçmiş olsun. Parol almak rahatlatıyor.
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.953 Makaleler 18 Çözümler 456 Yer Valisiz Vilayet! 25 Aralık 2021 #30 Salih METİN dedi: Gerek yok. Konu sahibi arkadaşa da geçmiş olsun. Parol almak rahatlatıyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam.
Salih METİN dedi: Gerek yok. Konu sahibi arkadaşa da geçmiş olsun. Parol almak rahatlatıyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam.