3 fanlı ekran kartı yerine HDD almak mantıklı olmuş mu?

CoffeHolic

Megapat
Arkadaşlar ben PC toplarken 3 fanlı ekran kartı yükseltebilirken 800 TL civarı bir fiyata 3060'dan bahsediyorum. Onun yerine 1 TB HDD aldım 600 civarı Seagate sizce mantıklı mı olmuş herkes overclock yapmayacağın sürece görüntüden ibaret dedi. Bazen diyorum keşke 3 fanlı alsaymışım 😂

Sizin için iyi olmuş diyebiliriz. 3060 için 3 fanlı olmazsa olmaz değil.

Arkadaşlar ben PC toplarken 3 fanlı ekran kartı yükseltebilirken 800 TL civarı bir fiyata 3060'dan bahsediyorum. Onun yerine 1 TB HDD aldım 600 civarı Seagate sizce mantıklı mı olmuş herkes overclock yapmayacağın sürece görüntüden ibaret dedi. Bazen diyorum keşke 3 fanlı alsaymışım 😂
Depolama ihtiyacınız varsa iyi olmuş yoksa 3 fan her zaman daha iyidir.

Arkadaşım var i5-11400 ile RTX3060 kullanıyor tek fanlı, ısınma problemi yok diyor, siz iyi yapmışssınız.

Merhaba,
Elinize geldiyse pc'niz, furmark yazılımıyla stress testi yapın, sıcaklık kabul edilebilir seviyedeyse (ki bu kart o kadar mühendisin elinden geçiyor, illaki mantıklı sıcaklığı vardır) hiç canınızı sıkmayın. Sonuçta sıcaklıktan dolayı fps düşmediği sürece 10 tane fanı da olsa aynı fps i alıyorsunuz.

2 fan OC yapılmadığı sürece gayet yetecektir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı