3 farklı marka monitörden aynı görüntü almak mümkün müdür?

bathentic

Kilopat
Monitör
ASUS ROG STRIX XG32UQ / Dell G3223Q / Samsung Odyssey Neo G7(8)
Herkese selam,

Ben 3 farklı markadan monitör almayı düşünüyorum, markaların teknolojilerinden yana endişe duyduğum için konu açtım. Örnek vermek gerekirse hikayeli oyun oynamak için tek monitör kullanacağım ama SIM racing için 3'ünü tek görüntü halinde aktif kullanacağım. Ana monitör ASUS, yan monitörler Dell'ya da Samsung almak istiyorum. Bunun panel tipi, kullandığı teknolojisi, parlaklık ve renk tonu vb. 3'ünün de aynısı olması mümkün müdür?

Herkese selam,

Ben 3 farklı markadan monitör almayı düşünüyorum, markaların teknolojilerinden yana endişe duyduğum için konu açtım. Örnek vermek gerekirse hikayeli oyun oynamak için tek monitör kullanacağım ama SIM racing için 3'ünü tek görüntü halinde aktif kullanacağım. Ana monitör ASUS, yan monitörler Dell'ya da Samsung almak istiyorum. Bunun panel tipi, kullandığı teknolojisi, parlaklık ve renk tonu vb. 3'ünün de aynısı olması mümkün müdür?

3'ünden birini seçip hepsini aynı al.

Bu durumda göze fark gözükmemesi için hepsini aynı model almak daha doğru olur. Ama aynı model almayacaksanız bile aynı panel almaya dikkat edin. Örneğin 3 monitör de IPS panel olsun. Fakat bu bire bir size aynı görüntüyü sunmaz her panelin kendine ait piksel nit vs değerleri var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı