3. görüntü bağdaştırıcısı nedir?

Fitilsiz_torpil

Megapat
Makaleler
1
Yer
İstanbul-Antalya
Daha fazla  
Meslek
Siber Güvenlik - Pentest
Bilgisayarımda üç tane görüntü bağdaştırıcısı var. Bunlardan ikisi aygıt yöneticisinde gözüküyor, HD 4000 ve GT630M. Bunlardan ikisini de devre dışı bıraktığımda ekran gidip geliyor ve üçüncü bir görüntü bağdaştırcısına geçiyor. Tabi bu bağdaştırıcı o kadar kötü ki video bile açarken kareler birbirine giriyor, takılıyor. Benim merak ettiğim bu üçüncü bağdaştırıcı işlemcide mi? Anakart'ta mı? RAM'de mi? Bu bağdaştırıcıyı sağlayan ne?

Son düzenleyen: Moderatör:
O dediğiniz Microsoft Temel Görüntü Bağdaştırıcısı.

Neden ekran kartlarınızı kapattınız? 3 tane grafik kartı yok bilgisayarınızda. Bilgisayarınız, iki grafik kartı da kapanınca, yazılımsal olarak bir görüntü bağdaştırıcısı kurar. İşlemci gücüyle çok temel bir grafik sunar.

Yani bir ekran kartı değil. Yazılımsal bir görüntü. Niye kapattınız ekran kartlarınızı?

O dediğiniz Microsoft Temel Görüntü Bağdaştırıcısı.

Neden ekran kartlarınızı kapattınız? 3 tane grafik kartı yok bilgisayarınızda. Bilgisayarınız, iki grafik kartı da kapanınca, yazılımsal olarak bir görüntü bağdaştırıcısı kurar. İşlemci gücüyle çok temel bir grafik sunar.

Yani bir ekran kartı değil. Yazılımsal bir görüntü. Niye kapattınız ekran kartlarınızı?
Bilgi amaçlı. Bir tanıdığımın dizüstü açılırken ekran simsiyah, ekran gelmiyor. Ben ram den dir dedim ama değilmiş. Ram ve harddisk i benimkiyle değiştirdik olmadı. Ekran kartı diye düşündük. Bende kendi dizüstümü karıştırırken bunu fark ettim, merak da ettim tabi :D

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı