3 günlük 8 GB RAM takılmış ASUS TUF A15 iade edilebilir mi?

SvRayleigh

Hectopat
Daha fazla  
İyi sosyaller, ASUS TUF A15 almıştım ve oyunlarda fazla ısındığı için pişman oldum, genel olarak sistem yerine laptop aldığım içinde oldum ama laptopa 1 gün önce içini açıp 8 GB RAM takmıştım, sizce bu şekilde ürün iade edilebilir mi?

Bazi firmalar izin veriyor buna bazıları izin vermiyor. Satın aldığın firmaya danışmanda fayda var ya da ASUS ile iletişime geçip kasayı açıp RAM takman bilgisayarın garantisini bitirp bitirmediğini sorgula.

İyi sosyaller, ASUS TUF A15 almıştım ve oyunlarda fazla ısındığı için pişman oldum, genel olarak sistem yerine laptop aldığım içinde oldum ama laptopa 1 gün önce içini açıp 8 GB RAM takmıştım, sizce bu şekilde ürün iade edilebilir mi?

Çok fazla ısındığından kasıt kaç derece merakımdan soruyorum, sorunuza gelecek olursak ASUS'larda herhangi bir sticker olmadığı için kapak aralarında ve her şey yerli yerinde çiziksiz hasarsız bir şekilde ise sıkıntı olacağını sanmıyorum.

Çok fazla ısındığından kasıt kaç derece merakımdan soruyorum, sorunuza gelecek olursak ASUS'larda herhangi bir sticker olmadığı için kapak aralarında ve her şey yerli yerinde çiziksiz hasarsız bir şekilde ise sıkıntı olacağını sanmıyorum.
Rust ve Sea of Thieves oynarken ortalama 90 derece, açarken bir şeyine zarar gelmedi ama tabii ki kapak açılırken fark etmediğim bir şey olmasa da Klips'lere falan zarar gelmiş olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı