3. Havalimanı İşçileri İsyanda

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ha bu arada ister koyu iktidarcı, ister muhalefetçi olun, o adamların size bir yararı yok. Onlar evlerinde rahat rahat yaşıyor. Kış geliyor, ekonomi ne olacak diye düşünen biziz. Sıkıntıları yaşayan biziz. Birlik olmamız lazım. Bir gün çocuğunuzu hastaneye götürmek zorunda kaldığınız da, desteklediğiniz siyasi adamlar değil, siyasetten dolayı tartıştığınız inananlar götürecek. Yani kalp kırmaya ve hiddetlenmeye gerek yok.

Seçime yaklaşırken araları düzelirse şaşırmam. ABD, Rusya ve Türkiye arasındaki bu tartışmalar %50 altına oy düşecek potansiyele sahip Putin, Erdoğan ve Trump işine yarıyor.

Dış güçler oyunu sadece bizim ülkede işlemiyor.

Normalde elimden geldiğince insanlarla kavga derecesine getirmemeye çalışıyorum. Ama insanlar bu kadar pişkin oldukça sinirlerim dayanamıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir de "Bilim İnsanı" olacaklar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu kadar akıllı bir insansanız Erdoğan'ı destekliyorsanız. Büyük ihtimalle Ağır kapitalist birisiniz.
Doğru unuttum. Erdoğan kapitalist sistemin her türlüsünü bu ülkede yüceltmiş.
Bu çevrede Kapitalist ABD ve İsrail'in eskiye göre daha fazla rahatlamasını sağlamıştı. @Hilmi Hoca
Çünkü onları iktidara İsrail ve ABD para gücü getirdi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kimin yararına olduğunu ben gayet net görüyorum. Lütfen uzatmayın.

Dipnot: Egonuz ve Saygısız hitabınız bilgi ile kazanabileceğiniz saygıyı yok ediyor.

Son düzenleme:
Gece yarısı müdahale yaparak yüzlerce işçiyi gözaltına almışlar. 400'e yakın işçi gözaltına alınmış.
Gece paylaşılan bilgiyle işçilerin yaya geçişine dahi izin verilmediğini, polisin koğuşlara girme ihtimalinin olduğu ifade edilmişti. İlerleyen saatlerde havalimanında bulunan koğuşlara jandarmanın kapıları kırarak gece baskını düzenlediği bilgisi verildi. 206'sı Arnavutköy ilçe Jandarma Komutanlığı'nda olmak üzere Eyüp İlçe Jandarma Komutanlığı'nda tutulanlar ile bereber toplamda 400'e yakın işçinin gözaltında olduğu öğrenildi.

Jandarma kimseye telefonlara bakmaması ve koğuşlardan çıkmaması için işçi arkadaşlarımızı tehdit ediyor.

Geri kalan işçiler ise zorla işe başlatılmış. Çalışanlar, gözaltındaki işçilerin bırakılmaması nedeniyle eylemlerini devam ettireceklerini söylemiş.

Öte yandan şantiye girişinde barikat kuran Jandarma, işçilerin bulunduğu alana girişlere izin vermiyor. Çok sayıda Jandarma Özel Harekat Polis Özel Harekat ekipleri ve TOMA'larla zırhlı askeri araçlar bölgede konuşlandırıldı.

Bu ülkede hakkını aramak suç olmuş. Çok güzel susturdular. 16 saat boyunca insafsız şekilde işçileri çalıştır, berbat bir ortamda çalıştır yetmezmiş gibi en ufak can güvenliği olmayacak şekilde çalıştır üstelik ses çıkartmasın diye onları bastır. Ne güzel. Yazık ya. Bu ülke nereye gidiyor?

İktidar bunları dinlemek yerine tehditlerle susturmayı tercih ediyor. Zerre ümidim kalmadı bu ülkeden. Hakkınızı falan arayamazsınız bu saatten sonra.

Kaynak: 3. Havalimanında Jandarma kapıları kırarak işçileri gözaltına almaya başladı

Bu iş hiç iyiye gitmiyor. Sabaha karşı baskın yaptırmış maşalarına... Artık sesi çıkanın sesi kesilecek. Bir arkadaş devleti suçlamayın diyordu. Doğru diyor hükümeti suçlayacaksın bu durumda, jandarma kimin emrinde ise onu suçlayacaksın. Vay arkadaş...
Yeni havalimanı şantiyesine sabaha karşı baskın: Yüzlerce işçiye gözaltı - Diken

Ben de yeni paylaşmıştım. Hoşgeldiniz, kapitalizmin köleliğine...
Ama halk bunu istiyor arkadaş. Hakikaten bittik, bu halk yüzünden...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…