Kafaya bak. Aldığı nefes israf, boş beyinli, vicdanı dışkı bağlamış, yalamaktan dili kahverengi olmuş bir çomar daha. Bir de bilim adamıyım, diyor. Tipinde meymenet yok senin gibi çomarın kime ne faydası olur. Gece gece sinirlendim. Ah keşke yanımda olsan o boş beynini duvara vura vura sana öğretirdim neyin ne olduğunu. Adamlar ağır şartlar altında iktidarın yandaşları tarafından sömürülüyor. Bu çomar haber kaynağı derdinde. Nasıl bir çomarsın ki, ezilen sömürülen işçinin yerine kapitalist köpeklerin yanında yer alıyorsun. O devlet dediğin mekanızmanın anayasasında insanlarının mal, can, güvenli ve insanca iş için güvence veriyor. Senin yaladığın iktidar bu anayasa maddesini görmüyor, acaba niye? Onların vicdanıda senin ki kadar satılık olduğu ve dışkı bağladığı için olabilir mi?
Bunun gibi herkese din diyen çomar ama işçisine geldi mi, sigortasız, 3 kuruşa çalıştıran çomar oğlu çomar bir işverenim vardı. Aklıma o geldi. Delirdim yemin ederim. Böyle şerefsiz, adi, köpek oğlu köpek çomarlarla mücadelenin tek yolu var. Yakacaksın bu şerefizlerin kökünü kurutacaksın.
30 insan öldü 30'uz. Bunlar babaydı, kardeşti, amcaydı. Ama öldükleri ile kalacaklar. Çünkü satılmış iktidar bu insan hayatlarını yandaşlarına peşkeş çekmiş. Ortada bir tane dava yok. Bu durumu protesto edenlere ise inanilmaz bir baskı. Bunu alkışlayan senin gibi şerefsiz çomarlar çoğunlukta olduğu için o ölenler öldükleriyle kalacaklar.
Yok tank yapmış, helikopter yapmış. Bilimcisin ya al sana bir soru; kaç tank, kaç helikopter ölen bir babayı geri getirir? Kaç tank, kaç helikopter o ölü evinde ağlayan çocuğun göz yaşları eder? Hadi bunları cevapla. Bilimcisin ya adi, şerefsiz çomar. Hadi cevapla. Anlarsın sen tank, helikopter işinden.