İlk önce Güngör'ü bilmem ne soruşturması adı altında gözaltına alırlar, sonra diğer yetkililerde göz altına alınır. Buraya da kayyum atanır, öyle olmaması için silinmiştir.Ben arkadaşa çok güzel cevaplar vermiştim fakat saygı değer moderatör dostlarımız silmiş. Elbet vardır bi' bildikleri.
İlk önce Güngör'ü bilmem ne soruşturması adı altında gözaltına alırlar, sonra diğer yetkililerde göz altına alınır. Buraya da kayyum atanır, öyle olmaması için silinmiştir.
Devletimizi kötüleyen paylaşımlardan sakınalım.
Cumhuriyet, Sözcü gibi yalan yanlış haber yapan paçavra artıklarına itimat etmeyelim.
Bu tür paçavralar, Atatürkçülüğü kalkan olarak kullanan ama aslında Atatürkçülüğün "A"'sı ile uzaktan yakından alakası olmayan Devlet düşmanı yalan haber kaynaklarıdır.
Ben Devletime ve Cumhurbaşkanıma güveniyorum.
Beğenmediğim ve eleştirdiğim tek nokta, Bürokrasiyi ve siyasi gücü kullanarak; her türlü alçaklığı yapan çıkarcı Bürokratlardır. Bu tür kişiler, benim işim görülsün de sonucu ne olursa olsun diyen şahıslar ve biz eğer bu tür durumları Devletimize ve Cumhurbaşkanımıza mal edersek çok büyük yanlış yapmış oluruz.
Bu işin ihalesini alan şirketi eleştireceksin, devletini değil.
O ihaleyi alan ve işçilerin çalıştığı sahadaki koşulları sağlayan şirket kimse orada sorumlu odur, devlet değil. Senin gibileri çok iyi tanırım, Devletimizi kötülemek ve eleştirmek adına her türlü taklayı atarsın. Sonra da ben Atatürkçüyüm dersin. Bugün kendi silahını, kendi tankını, kendi helikopterini üretiyorsun, yerli ve milli, Türk yapımı araba üretimine geçeceksin, USA'nın boyundurluğundan çıkmak adına ASELSAN son 7 yıldır inanılmaz işler başarıyor, kendi uçağını üretme aşamasına geldin (TF-X savaş uçağı projesi) ama sana göre hala Devlet suçlu öyle mi? Kendi Devletini küçümseyen, aşağılayan, acımasızca eleştiren biri nasıl Atatürkçü olabilir, nasıl Milliyetçi olabilir? Böyle bir olsa olsa pkklı teröristlerin cenazelerinde göz yaşı döker.
Araştırın, sorgulayın, cahil kalmayın mı?
Benim işim araştırıp sorgulamak, bilime yenilik getirmek.
Biz bilim adamıyız, benim gibi birine bunu söylediğine göre kendine fazla güveniyorsun demektir.
Bakalım ne kadar araştırmacısın ve bilgi sahibisin.
Sana bir ödev veriyim.
"Evrenin toplam enerjisi sabitken, neden entropisi sürekli artış gösterir?" Araştır bakalım, ne kadar araştırmacısın ve cahilsin görelim.
Burada kimse devleti kötülemiyor bana sadece su konuda devleti kötüleyen tek bir ileti gösteremezsiniz. Ben daha bu sitede devletini sevmeyen kötüleyen tek bir insana bile rastlamadim.Devletimizi kötüleyen paylaşımlardan sakınalım.
Cumhuriyet gazetisini de okurum Akit gazetesini de, A Habere de bakarim Halk TV'ye de. Buradan begenmediginiz bir olusuma pacavra yakistirmasi yapmaniz bilim adamliginiza hic yakismamis.Cumhuriyet, Sözcü gibi yalan yanlış haber yapan paçavra artıklarına itimat etmeyelim.
Herkes devletine güvenir ama kimse bir sahisa (Ister RTE ister Ince) güvenmek zorunda degil. Sahislar gelip gider Devlet kalir.Ben Devletime ve Cumhurbaşkanıma güveniyorum.
Devlet bu tarz yerlerde hele hele onlarca insanin öldügü yerlerde kontrol yapmiyor ve ölümlerin ardini aramiyor yani hukuksuzluk yapiyor ise Devlet de elestirilir. Ve bunun icin kimse size gelip Hilmi Hoca elestirebilir miyim? diye izin almak zorunda degil.eğer bu tür durumları Devletimize ve Cumhurbaşkanımıza mal edersek çok büyük yanlış yapmış oluruz.
Ihmali yapan sirket, sirketi koruyan devlet. Siz söyleyin kime gitsin bu insanlar?Bu işin ihalesini alan şirketi eleştireceksin, devletini değil.
Evet en son hatirladigim yerli ve milli üretimimiz ATAK'i Pakistana satamamistik motoru kendi projemiz degil diye. Yani hala Amerika'dan izin bekliyoruz.Bugün kendi silahını, kendi tankını, kendi helikopterini üretiyorsun, yerli ve milli, Türk yapımı araba üretimine geçeceksin
Kendi devletini kücümseyen ve asagilayan insanlarin en az sizin kadar karsisindayim. Lakin elestirecez hatta haklisiniz acimasizca elestirecegiz ki Devlet olmasi gerektigi gibi olsun. Eger Devlet görevini yapmiyorsa o Devlet icerisinde liyakat yoksa bu tarz ölümleri daha cok duyacagiz.Kendi Devletini küçümseyen, aşağılayan, acımasızca eleştiren biri nasıl Atatürkçü olabilir, nasıl Milliyetçi olabilir?
Sorunun cevabini merak bile etmedim acikcasi cünkü cevabi belki size bir sey katar ama bize degil. Ama ben size daha cok ironik bir soru sorayim Neden kamikaze pilotlari kask takarmis biliyor musunuz?Evrenin toplam enerjisi sabitken, neden entropisi sürekli artış gösterir?
Ne dediler?Tröllük yapmak için sızdığım bir AKP Facebook sayfası vardı şimdi oraya atacağım bakalım ne diyecekler.
Bilimle ilgili ne icraatın var?Araştırın, sorgulayın, cahil kalmayın mı?
Biz bilim adamıyız, benim gibi birine bunu söylediğine göre kendine fazla güveniyorsun demektir.
Sana bir ödev veriyim.
"Evrenin toplam enerjisi sabitken, neden entropisi sürekli artış gösterir?" Araştır bakalım, ne kadar araştırmacısın ve cahilsin görelim.
Kafaya bak. Aldığı nefes israf, boş beyinli, vicdanı dışkı bağlamış, yalamaktan dili kahverengi olmuş bir çomar daha. Bir de bilim adamıyım, diyor. Tipinde meymenet yok senin gibi çomarın kime ne faydası olur. Gece gece sinirlendim. Ah keşke yanımda olsan o boş beynini duvara vura vura sana öğretirdim neyin ne olduğunu. Adamlar ağır şartlar altında iktidarın yandaşları tarafından sömürülüyor. Bu çomar haber kaynağı derdinde. Nasıl bir çomarsın ki, ezilen sömürülen işçinin yerine kapitalist köpeklerin yanında yer alıyorsun. O devlet dediğin mekanızmanın anayasasında insanlarının mal, can, güvenli ve insanca iş için güvence veriyor. Senin yaladığın iktidar bu anayasa maddesini görmüyor, acaba niye? Onların vicdanıda senin ki kadar satılık olduğu ve dışkı bağladığı için olabilir mi?
Bunun gibi herkese din diyen çomar ama işçisine geldi mi, sigortasız, 3 kuruşa çalıştıran çomar oğlu çomar bir işverenim vardı. Aklıma o geldi. Delirdim yemin ederim. Böyle şerefsiz, adi, köpek oğlu köpek çomarlarla mücadelenin tek yolu var. Yakacaksın bu şerefizlerin kökünü kurutacaksın.
30 insan öldü 30'uz. Bunlar babaydı, kardeşti, amcaydı. Ama öldükleri ile kalacaklar. Çünkü satılmış iktidar bu insan hayatlarını yandaşlarına peşkeş çekmiş. Ortada bir tane dava yok. Bu durumu protesto edenlere ise inanilmaz bir baskı. Bunu alkışlayan senin gibi şerefsiz çomarlar çoğunlukta olduğu için o ölenler öldükleriyle kalacaklar.
Yok tank yapmış, helikopter yapmış. Bilimcisin ya al sana bir soru; kaç tank, kaç helikopter ölen bir babayı geri getirir? Kaç tank, kaç helikopter o ölü evinde ağlayan çocuğun göz yaşları eder? Hadi bunları cevapla. Bilimcisin ya adi, şerefsiz çomar. Hadi cevapla. Anlarsın sen tank, helikopter işinden.
Herkes hoca olabilir gayet basit. Daha yeni birisi önce profesör daha sonra da rektör olarak atandı.@Hilmi Hoca siz gidip Twitter’da 3. havalimaninda zor sartlar altinda köle gibi calisan iscileri, daha iyi haklar istedikleri icin ihanet ve vatan hainligiyle suclayanlar kervanina katilin bence.
Mümkünse bu sahte hocayi burdan alalim
Araştırın, sorgulayın, cahil kalmayın mı?
Sana bir ödev veriyim.
Zaten hep böyle bunlar.Ülkede birileri çalışma şartlarının farkına varmaya başlamış.
Sana bakma demiştim söz dinlemeyen sensin.
Eki Görüntüle 331537