- Makaleler
- 3
Ben Borusan Holdingde çalışıyorum 3.havalimanin, depo ve iş makinalarını biz ilgileniyoruz böyle bir olay yok.
Bütün işçiler isyanda. Tek birisi değil. Bir veya iki kişi olsa haklısınız diyeceğim. Orada çalışan herkes isyanda.Ben Borusan Holdingde çalışıyorum 3.havalimanin, depo ve iş makinalarını biz ilgileniyoruz böyle bir olay yok.
Cevap geldi mi?Tröllük yapmak için sızdığım bir AKP Facebook sayfası vardı şimdi oraya atacağım bakalım ne diyecekler.
Ak Partiyi karalamak için yapılmış bir karalama projesi arkadaşlar inanmayın Almanya'dan selamlar yaşadığınız ülkenin kıymetini bilin ben reisimizden memnunum.
Diyenler var zaten...Yarın öbür gün A haber gibi yandaş kanallar o işçilere terörist, vatan haini der.
Yayınlanan görüntüler öyle demiyor ama. Hepsi kurgu, montaj mı? Haber kanallarının tamamı yalan haber mi yapıyor? Hepsi yalandan mı ibaret?Ben Borusan Holdingde çalışıyorum 3.havalimanin, depo ve iş makinalarını biz ilgileniyoruz böyle bir olay yok.
Gördüğümüze mi inanalım size mi? Her şey ortada.Ben Borusan Holdingde çalışıyorum 3.havalimanin, depo ve iş makinalarını biz ilgileniyoruz böyle bir olay yok.
Kurunun yanında yaş da yanmasa çok iyi olacak ama maalesef. Ama diğerleri için artık hiç üzülmüyorum. Etme bulma.Ben anlamadım zaten. Deveye diken insanı... Bu biraz böyle galiba. Türkiye'nin yarısından çoğu askeri ücretli ama memnunlar. ''Svihs'' o zaman. Vatan hainleri...
Yapacak bir şey kalmadı, sandıktan başka seçenek de yok. Onlar bilinçlenmek istemiyorlarsa işimiz zor. Artık şansa kalmış işimiz, bundan sonra adaletli, iyi bir yönetici gelirse rahata ereriz. İç savaş falan seçenek değil zaten, o zaman daha beter duruma düşeriz. İç savaştan kötüsü yok. Tek seçenek sandık, Atamızın istediği gibi. Keşke millet bilinçlense ama merak etme ülkenin geliri düştüğü zaman, o %52 de kalmayacak azalacak, umarım.Ben anlamadım zaten. Deveye diken insanı... Bu biraz böyle galiba. Türkiye'nin yarısından çoğu askeri ücretli ama memnunlar. ''Svihs'' o zaman. Vatan hainleri...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.