3. Havalimanı İşçileri İsyanda

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Saklanan rakamları bilmiyorum. Ama 30 ölü bile fazla geliyor.
O 30 kişinin aileleri var. 30 kişi öldüğünde o aileleri de ölenlerin arasına katmak lazım. Hayatları mahvoluyor.

Devletimizi kötüleyen paylaşımlardan sakınalım.
Cumhuriyet, Sözcü gibi yalan yanlış haber yapan paçavra artıklarına itimat etmeyelim.
Bu tür paçavralar, Atatürkçülüğü kalkan olarak kullanan ama aslında Atatürkçülüğün "A"'sı ile uzaktan yakından alakası olmayan Devlet düşmanı yalan haber kaynaklarıdır.
Ben Devletime ve Cumhurbaşkanıma güveniyorum.
Beğenmediğim ve eleştirdiğim tek nokta, Bürokrasiyi ve siyasi gücü kullanarak; her türlü alçaklığı yapan çıkarcı Bürokratlardır. Bu tür kişiler, benim işim görülsün de sonucu ne olursa olsun diyen şahıslar ve biz eğer bu tür durumları Devletimize ve Cumhurbaşkanımıza mal edersek çok büyük yanlış yapmış oluruz.

Devletimizi kötüleyen paylaşımlardan sakınalım.
Cumhuriyet, Sözcü gibi yalan yanlış haber yapan paçavra artıklarına itimat etmeyelim.
Bu tür paçavralar, Atatürkçülüğü kalkan olarak kullanan ama aslında Atatürkçülüğün "A"'sı ile uzaktan yakından alakası olmayan Devlet düşmanı yalan haber kaynaklarıdır.
Ben Devletime ve Cumhurbaşkanıma güveniyorum.
Beğenmediğim ve eleştirdiğim tek nokta, Bürokrasiyi ve siyasi gücü kullanarak; her türlü alçaklığı yapan çıkarcı Bürokratlardır. Bu tür kişiler, benim işim görülsün de sonucu ne olursa olsun diyen şahıslar ve biz eğer bu tür durumları Devletimize ve Cumhurbaşkanımıza mal edersek çok büyük yanlış yapmış oluruz.
İroni mi? Yoksa ciddi mi? Ben pek anlamadım.
Haberde yalan bir kelime yok.
30 ölümü devlet kabul ediyor. Bunu devlet söylüyor. 30 kişi öldü diye. İşçiler ise 30'dan fazla diyor. Ayrıca 30 kişi ölen bir iş yerine neden bir cezai işlem başlatılmaz? Neden bunu bütün herkesten saklamaya çalışırlar?
Lütfen yazdığınız yazıya bakın. Burada en az 30 kişinin ölümünden ve insan dışı çalıştırılmadan bahsediyoruz. Görmezden mi gelelim?

Ülke nerden nereye geldi be neyse bizi kıskanıyolar (!)

İroni mi? Yoksa ciddi mi? Ben pek anlamadım.
Haberde yalan bir kelime yok.
30 ölümü devlet kabul ediyor. Bunu devlet söylüyor. 30 kişi öldü diye. İşçiler ise 30'dan fazla diyor. Ayrıca 30 kişi ölen bir iş yerine neden bir cezai işlem başlatılmaz? Neden bunu bütün herkesten saklamaya çalışırlar?
Lütfen yazdığınız yazıya bakın. Burada en az 30 kişinin ölümünden ve insan dışı çalıştırılmadan bahsediyoruz. Görmezden mi gelelim?

Bu işin ihalesini alan şirketi eleştireceksin, devletini değil.
O ihaleyi alan ve işçilerin çalıştığı sahadaki koşulları sağlayan şirket kimse orada sorumlu odur, devlet değil. Senin gibileri çok iyi tanırım, Devletimizi kötülemek ve eleştirmek adına her türlü taklayı atarsın. Sonra da ben Atatürkçüyüm dersin. Bugün kendi silahını, kendi tankını, kendi helikopterini üretiyorsun, yerli ve milli, Türk yapımı araba üretimine geçeceksin, USA'nın boyundurluğundan çıkmak adına ASELSAN son 7 yıldır inanılmaz işler başarıyor, kendi uçağını üretme aşamasına geldin (TF-X savaş uçağı projesi) ama sana göre hala Devlet suçlu öyle mi? Kendi Devletini küçümseyen, aşağılayan, acımasızca eleştiren biri nasıl Atatürkçü olabilir, nasıl Milliyetçi olabilir? Böyle bir olsa olsa pkklı teröristlerin cenazelerinde göz yaşı döker.

Bugün kendi silahını, kendi tankını, kendi helikopterini üretiyorsun,
Ama hala bir işlemci üretemiyorsun.
Kendi Devletini küçümseyen, aşağılayan, acımasızca eleştiren biri nasıl Atatürkçü olabilir, nasıl Milliyetçi olabilir? Böyle bir olsa olsa pkklı teröristlerin cenazelerinde göz yaşı döker.
Herkesi eleştirmek lazım ama burda küçümsemek, aşağılamak ve ACIMASIZCA eleştirmek nerde geçiyor? artık insanımız "hüğkümet" demeye alışmış herşeyi hükümet doğru söylüyor gibi anlaşılıyor hafif bi eleştirdiğimizde "Sen vatan hainisin, teröristsin, hristiyansın" diyorlar. "Annadım abe".

Ama hala bir işlemci üretemiyorsun.

Herkesi eleştirmek lazım ama burda küçümsemek, aşağılamak ve ACIMASIZCA eleştirmek nerde geçiyor? artık insanımız "hüğkümet" demeye alışmış herşeyi hükümet doğru söylüyor gibi anlaşılıyor hafif bi eleştirdiğimizde "Sen vatan hainisin, teröristsin, hristiyansın" diyorlar. "Annadım abe".
İşlemci üretmek de çok kolay birşey olduğundan üretemiyoruz zaten.[emoji849]

Tank, Helikopter gibi ürünlerin parçaları yabancılara ait. Sen sadece birleştirmesini yapıyorsun. @Hilmi Hoca
Araştırın, sorgulayın, cahil kalmayın.

Sanayisi gelişmemiş bir ülkede yerli üretim ürün demek sadece milleti kandırmadır. Temel olmadan yerli üretim olmaz.

Aşağıdaki kanalı takip edebilirsin.
Ayhan Tarakcı

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Tank, Helikopter gibi ürünlerin parçaları yabancılara ait. Sen sadece birleştirmesini yapıyorsun. @Hilmi Hoca
Araştırın, sorgulayın, cahil kalmayın.

Aşağıdaki kanalı takip edebilirsin.
Ayhan Tarakcı

Araştırın, sorgulayın, cahil kalmayın mı?
Benim işim araştırıp sorgulamak, bilime yenilik getirmek.
Biz bilim adamıyız, benim gibi birine bunu söylediğine göre kendine fazla güveniyorsun demektir.
Bakalım ne kadar araştırmacısın ve bilgi sahibisin.
Sana bir ödev veriyim.
"Evrenin toplam enerjisi sabitken, neden entropisi sürekli artış gösterir?" Araştır bakalım, ne kadar araştırmacısın ve cahilsin görelim.

Konuyu saptırma. Övdüğün adamların Üniversite diploması bile yok.
Siyaset = Yalandır.

Bir şeye bile cevabı olmayan iktidar yanlıları her zaman ki gibi konu saptırıyorlar. Sizden peynir altı suyu bile olmaz.

O videoları da izlemeyeceğinden adım gibi eminim. Çünkü kör, sağır ve dilsiz olmak istiyorsunuz.
Yalakalık yaparak Makarna ve Kömürden mahrum kalmak istemiyorsunuz.
Yabancı şirketlerin altında çalışıp akıllı olduğunuzu sanmaya devam edin. Onlar 5 katı para kazanır siz 0.05 ile kalmaya devam edersiniz. Yabancı ülkelerin eskimiş ve çöp olarak nitelendirdiği motoru, teknolojiyi satın almaya devam edersiniz.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı