S
Silinen üye 106715
Ziyaretçi
Hayır demek istediğim zamanında binalara yatırım yaptığımız için (boş yatırım diyorum ben ona) şimdide acısını çekiyoruz.İşlemci üretmek de çok kolay birşey olduğundan üretemiyoruz zaten.[emoji849]
Hayır demek istediğim zamanında binalara yatırım yaptığımız için (boş yatırım diyorum ben ona) şimdide acısını çekiyoruz.İşlemci üretmek de çok kolay birşey olduğundan üretemiyoruz zaten.[emoji849]

Gece yarısı müdahale yaparak yüzlerce işçiyi gözaltına almışlar. 400'e yakın işçi gözaltına alınmış.
Gece paylaşılan bilgiyle işçilerin yaya geçişine dahi izin verilmediğini, polisin koğuşlara girme ihtimalinin olduğu ifade edilmişti. İlerleyen saatlerde havalimanında bulunan koğuşlara jandarmanın kapıları kırarak gece baskını düzenlediği bilgisi verildi. 206'sı Arnavutköy ilçe Jandarma Komutanlığı'nda olmak üzere Eyüp İlçe Jandarma Komutanlığı'nda tutulanlar ile bereber toplamda 400'e yakın işçinin gözaltında olduğu öğrenildi.
Jandarma kimseye telefonlara bakmaması ve koğuşlardan çıkmaması için işçi arkadaşlarımızı tehdit ediyor.
Geri kalan işçiler ise zorla işe başlatılmış. Çalışanlar, gözaltındaki işçilerin bırakılmaması nedeniyle eylemlerini devam ettireceklerini söylemiş.
Öte yandan şantiye girişinde barikat kuran Jandarma, işçilerin bulunduğu alana girişlere izin vermiyor. Çok sayıda Jandarma Özel Harekat Polis Özel Harekat ekipleri ve TOMA'larla zırhlı askeri araçlar bölgede konuşlandırıldı.
Bu ülkede hakkını aramak suç olmuş. Çok güzel susturdular. 16 saat boyunca insafsız şekilse işçileri çalıştır, berbat bir ortamda çalıştır yetmezmiş gibi en ufak can güvenliği olmayacak şekilde çalıştır üstelik ses çıkartmasın diye onları bastır. Ne güzel. Yazık ya. Bu ülke nereye gidiyor?
İktidar bunları dinlemek yerine tehditlerle susturmayı tercih ediyor. Zerre ümidim kalmadı bu ülkeden. Hakkınızı falan arayamazsınız bu saatten sonra.
Kaynak: 3. Havalimanında Jandarma kapıları kırarak işçileri gözaltına almaya başladı
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.