3 ila 5 bin TL'ye 200 m² ev için router önerisi

Bütçe
3-5k

Dante Zoldyck

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar, selamlar. En son açtığım konuda internet sağlayıcısı önerisi istemiştim. Şu anda ise modem veya router konusunda yardıma ihtiyacım var. Fiyat/performans açısından 3.000 - 5.000 TL aralığında modem ya da router önerirseniz sevinirim. Oturduğum ev 200 metrekareyi geçtiği için internet her noktaya ulaşmıyor; bu nedenle yeni bir cihaz almak istiyorum. Şimdiden yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.

Ben Keenetic Hero KN-1012 aldım. ISS'in verdiği router'dan ethernet kablosu çıkartıp bu routera taktım. İkisinin konumunu biraz ayırdım birbirlerine parazit yapmasınlar diye. Sonra Keenetic cihazı kurarken ayarlarından birincil cihaz olarak kurdum. Evin hiç internet çekmeyen yerlerinde bile 2-3 çubuk çekmeye başladı. Memnunum. Şu an 5 bin TL'ye var sanırım, ben de 5.200 TL'ye almıştım Amazon'dan.

1749801232822.png

Arkadaşlar, selamlar. En son açtığım konuda internet sağlayıcısı önerisi istemiştim. Şu anda ise modem veya router konusunda yardıma ihtiyacım var. Fiyat/performans açısından 3.000 - 5.000 TL aralığında modem ya da router önerirseniz sevinirim. Oturduğum ev 200 metrekareyi geçtiği için internet her noktaya ulaşmıyor; bu nedenle yeni bir cihaz almak istiyorum. Şimdiden yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.

MR90X alıp OpenWRT kurup kullanabilirsin. İşlemci olarak Keenetic Hero'dan iyi. Hero'da Filogic 820 işlemcisi varken MR90X de Filogic 830 işlemcisi mevcut.

Son düzenleyen: Moderatör:
MR90X alıp OpenWrt kurup kullanabilirsin. İşlemci olarak Keenetic Hero'dan iyi. Hero'da Filogic 820 işlemcisi varken MR90X de Filogic 830 işlemcisi mevcut.

Hocam bu router kurulumunda OpenWrt ayarlamada pek bilgim yok sadece attığın şeyi okuyarak yapabilir miyim sizce?

Hocam bu router kurulumunda OpenWrt ayarlamada pek bilgim yok sadece attığın şeyi okuyarak yapabilir miyim sizce?

İstersen videosu var buradaki adımları takip et ama dosyaları routerın için onlanları indir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yeni konular

Geri
Yukarı