3 Kasım 2021 ilk yarı sonucu: Sporting Lizbon 3 - Beşiktaş 0

Deniz Eymen Yaz

Hectopat
Katılım
18 Haziran 2021
Mesajlar
1.235
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Beşiktaş'ın aslında diğer maçlarda oynadığı gibi oynuyor. İyi başlıyor, 1-0 öne geçme fırsatını bile buluyor. Ama bir gol yiyor ve en az 2-3 gol daha yiyor. 30 dakika Beşiktaş fena oynamazken 31. dakikada yapılan bir penaltı ve 10 dakikada 3 gol yiyen Beşiktaş var. İlk yarıyı 1-0 bitirmek yerine 3-0 bitirdi. Bu saaten sonra Beşiktaş için gerçekçi hedef Şampiyonlar Ligi'nde 0 çeken 2. takım olmamak.
 
FDS_t6KWQAMnGRG.jpg
 
Türk medyası gruplar çekildiğinde sporting zaten cepte diyordu 😂 200milyon euronun üzerinde kadro değeri var sporting in sen hala pjanic ile kendini bir şey zannediyorsun 6-0 biter maç.
 
Sherrif denen hangi ülkede olduğunu sorsak bilemeyeceğimiz takım bile Beşiktaş'tan daha iyi oynuyor. Adamlar tarih yazıyor bizimkiler tarihi tersten yazıyor.
 
Beşiktaş'ın aslında diğer maçlarda oynadığı gibi oynuyor. İyi başlıyor, 1-0 öne geçme fırsatını bile buluyor. Ama bir gol yiyor ve en az 2-3 gol daha yiyor. 30 dakika Beşiktaş fena oynamazken 31. dakikada yapılan bir penaltı ve 10 dakikada 3 gol yiyen Beşiktaş var. İlk yarıyı 1-0 bitirmek yerine 3-0 bitirdi. Bu saaten sonra Beşiktaş için gerçekçi hedef şampiyonlar ligi'nde 0 çeken 2. takım olmamak.

İddia oynarken ilk yarı sonucu Beşiktaş 2-1 SC Lizbon sonucuna 50 oran vermesini şimdi daha iyi anladım beşiktaşlıyım ama tecavüze uğruyoruz resmen kapattım maçı izlemiyorum.
 
Berbat oynuyoruz. Kenan cidden her topu eziyor , halı sahaya bile çağırmam 2. maça. Hiçbir taktik , çalışılmış bir pozisyon yok. Herkes bitse de gitsek modunda oynuyor. Rakibin senle İstanbulda oynamadan 1 saat önce korner çalışıyor sahada bizim teknik direktörümüz şansa yendiler diyor.

Neyse ki seneye şampiyon bile ön eleme oynayarak ŞL'ye gidecek de bari ön elemede yok oluruz Türk takımları olarak.

Vakit kaybetmeyin Liverpool maçına geçin geceniz şenlensin.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı