3. kez mezuna kalınca nasıl bir yol izlenmeli?

mmklc

Centipat
Açıkta kaldık. OBP düzeldi, bu yıl temel yılı alırsak şu an YKS 2026 için iyi sayılabilirim. Şimdi nasıl bir yol izlemeliyim? Aklımda dershane var ama sadece denemelerine gireceğim. Kaynaklardan ise orta segment ile başlayacağım. Konuları unutmadım fakat tekrardan TYT AYT mat konu anlatımı izlemek lazım mı? Eylül'de başlayacağım.

Açıkta kaldık. OBP düzeldi, bu yıl temel yılı alırsak şu an YKS 2026 için iyi sayılabilirim. Şimdi nasıl bir yol izlemeliyim? Aklımda dershane var ama sadece denemelerine gireceğim. Kaynaklardan ise orta segment ile başlayacağım. Konuları unutmadım fakat tekrardan TYT AYT mat konu anlatımı izlemek lazım mı? Eylül'de başlayacağım.

Ek dersler varsa ek derslere git dershaneye gitme atanamayan oraya geliyor. Konu anlatımıda çok iyi değil örnek soru çöz cevabını izle sonra.

Bence ilk olarak ilk 2 mezun seneni gözden geçir. Neleri yanlış yapmışsın bir incele. Eksik olduğun konuları not et. Bunları detaylıca öğren. İyi olduğun konuları ise gözden geçir ve farklı tip soruları çözmeye çalış. En önemlisi ya sıkı bir şekilde kendine rehber ol. Ya da işi rehberlik olan birinden rehberlik hizmeti al. Unutma sen diğerlerinden daha öndesin bunu avantaj olarak kullan ama salmamaya da dikkat et. Bir rehbere danışırsan sana daha doğru bir yol çizecektir. Başarılar.

Konuları nasıl öğrendiğine bağlı ancak ben olsam yine de soru çözmeden önce o konuyla ilgili en azından not okurdum şu an size hepsini iyi biliyormuşsunuz gibi geliyor ama sınav bittiğinden beridir 2 ay geçti ve illaki unutmuşsunuzdur. 3 günde ne konular unutuluyor siz düşünün.

Amacınız akademik olarak ilerlemek ise ki bence böyle olmalı, oturup bir sene daha çalışın kendinize de söylüyorsunuz temelim var diye.

Yorumlarınız için teşekkür ederim eylül itibari ile başlayacağım dershaneye gitmeyip sadece deneme klübüne katılacağım evde devam edeceğim tek korktuğum TYT fen ve geo bu ikisini nasıl halledebilirim, ayrıca biliyorsunuz bu sınavda AYT mat. Da yeni soru tarzları gördük bunun gibi sorulara nasıl yaklaşmalıyız?

Yorumlarınız için teşekkür ederim eylül itibari ile başlayacağım dershaneye gitmeyip sadece deneme klübüne katılacağım evde devam edeceğim tek korktuğum TYT fen ve geo bu ikisini nasıl halledebilirim, ayrıca biliyorsunuz bu sınavda AYT mat. Da yeni soru tarzları gördük bunun gibi sorulara nasıl yaklaşmalıyız?

TYT fen işin kolay kısmı aslında, her ders için ilk başta birer tane kolay kaynak al ve haftalık 2-3 gününü de fene ayır. İlk başta kimya-biyoloji çalış ve onlardan birer tane kanal seçerek ilerle videolarından.

Geometri de Kenan Kara veya Eyüp B izle, adım atmadan geometride bir şey yapamazsın önce başlamak gerek.

AYT mat için vakit var aralığa kadar, sen önce TYT matematiği ve diğer dersleri hallet :)

TYT fen işin kolay kısmı aslında, her ders için ilk başta birer tane kolay kaynak al ve haftalık 2-3 gününü de fene ayır. İlk başta kimya-biyoloji çalış ve onlardan birer tane kanal seçerek ilerle videolarından.

Geometri de kenan kara veya Eyüp b izle, adım atmadan geometride bir şey yapamazsın önce başlamak gerek.

AYT mat için vakit var aralığa kadar, sen önce TYT matematiği ve diğer dersleri hallet :)

Aslında TYT mat iyi bu sınavda 15 4 yaptım ilk 12 konu sağlam problemler biraz leş ayt mata ise en baştan başlayacağım gibi

Aslında TYT mat iyi bu sınavda 15 4 yaptım ilk 12 konu sağlam problemler biraz leş AYT mata ise en baştan başlayacağım gibi

Bence de öyle yapmak gerek. 345 veya daha üst bir kaynaktan ilk 12 konuyu tarayın, problemleri Bilgi Sarmal Problemler kitabından halledin. Geometriyi de bir hocanın kampını seçin ve kitabını alıp ilerleyin. AYT matematik için de fonksiyonlar-kümeler-denklemler bitene kadar vakit var.

Şu an tüm yılın planını yapıyorum ani bir karar ile TYT AYT matematikte Eyüp hoca ile gideceğim geo da dahil ilk 12 konu artı fonksiyon, kümeler sonrasında AYT mat başlarım. Tek korkum TYT fen ne zaman çalışmam gerektiği

Şu an tüm yılın planını yapıyorum ani bir karar ile TYT AYT matematikte Eyüp hoca ile gideceğim geo da dahil ilk 12 konu artı fonksiyon, kümeler sonrasında AYT mat başlarım. Tek korkum TYT fen ne zaman çalışmam gerektiği
Bence aralığa kadar TYT'yi fen dahil bitirmiş ol.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı