3. nesil AirPods alınır mı?

Hasan_5516

Femtopat
Daha fazla  
Bu ilandaki kapalı kutu AirPods 3.nesil alınır mı? Aynı şehirdeyim satıcı ile birkaç hafta sonra bilgisayar alacağım için düşünüyorum, hıyar mı çıkar kutudan ya da kulak üstümü almalıyım? (IEM kulaklık istemiyorum) Bütçe: 2500.

Ürün orijinal gibi durmuyor, kutu üzerinde stickerlar falan. Bir de yanlış bilmiyorsam airpods pro kutularında jelatin olmuyor sadece güvenlik bandı var arkasında.

Bu ilandaki kapalı kutu AirPods 3.nesil alınır mı? Aynı şehirdeyim satıcı ile birkaç hafta sonra bilgisayar alacağım için düşünüyorum, hıyar mı çıkar kutudan ya da kulak üstümü almalıyım? (IEM kulaklık istemiyorum) bütçe: 2500.

Sahibinden aldığınız zaman hıyar çıkması düşük kutuyu açarken video kaydı başlatın. Ama piyasa değeri en az 5000TL olan kulaklığın orijinal olması bence düşük ihtimal. Onun yerine Trendyol'dan 500TL'lik olanları alın aşağı yukarı aynı kalitede olur. Eğer diyorsanız yok kaliteli olsun 2000TL'lik Xiaomi kulaklılları bakın.

Ürün sahte, gerçeğinin kutusunda sticker olmaz.

Kendi kullandığım kulaklığımdan memnunum. GamePower Jin kullanıyorum.
Bir de bilgisayar için Dolby Atmos aldım. FPS oyunlarında sesi nokta atışı veriyor.

Tabi başka öneriler de gelecektir, onlara da bakmanızı tavsiye ederim.

Yani anakarttamı Bluetooth olması gerekiyor yoksa monitor demi
Anakartta. Kulaklığı bilgisayara bağlayacaksınız, monitöre değil.

Geri
Yukarı