Merhabalar, geçtiğimiz günlerde Ryzen 5 3600 işlemci ve Adata'nın XPG 512 GB M.2 SSD'sini aldım. Hem işlemcimi hem de SSD mi kullanabileceğim minimum bütçede anakart tavsiyesi istiyorum.
Cep telefonu, televizyon, parfüm, bebek bezi, süpermarket ve binlerce kategorideki milyonlarca ürünü en ucuz fiyata bulun, gerçek indirim ve avantajları Akakçe ile yakalayın!
Size tavsiyem destekli en ucuz anakart yerine R5 3600'ü uzun vadede daha iyi hakkını verebilecek bir F/P anakart almanızdır. TUF-B450 Plus / Gaming MAX Plus / Tomahawk MAX bunlardan birini almanızı öneririm.
@actanonverba 'e katılıyorum ve alabileceğin en iyi B450 modeli Tomahawk MAX'dır iyi bir anakart almak istiyorsan kesinlikle Tomahawk MAX modelini almanı öneririm.
GIGABYTE B450 GAMING X AMD B450 Socket AM4 Ryzen™ DDR4 2933MHz USB 3.1 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI B450M PRO-M2 Max AMD B450 3200MHz DDR4 mATX Anakart en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
@actanonverba 'e katılıyorum ve alabileceğin en iyi B450 modeli Tomahawk MAX'dır iyi bir anakart almak istiyorsan kesinlikle Tomahawk MAX modelini almanı öneririm.