3 porsiyon tavuk pilav kilo aldırır mı?

Aslında matematik çok belli alman gereken besin değerinden fazla alırsan kilo alırsın az alırsan kalori açığı oluşturursan kilo verirsin ve tabii ki bunu sporla birleştirmelisin.

Aslında matematik çok belli alman gereken besin değerinden fazla alırsan kilo alırsın az alırsan kalori açığı oluşturursan kilo verirsin ve tabii ki bunu sporla birleştirmelisin.

Vallahi yemek düzenim çok bozuk. Bu aralar ne kilo alıyorum, ne kilo veriyorum. Sporla bile.

Hareketsiz şekilde bile yakarsın kalori açığı bırak da.

Bugün 3 porsiyon tavuk pilav ve 1 kase (büyük) nesquik yedim. Bu tarz beslenme ile patlar mıyım?

Vallahi yemek düzenim çok bozuk. Bu aralar ne kilo alıyorum, ne kilo veriyorum. Sporla bile.

Bugün 3 porsiyon tavuk pilav ve 1 kase (büyük) nesquik yedim. Bu tarz beslenme ile patlar mıyım?

Nesquik de şekerli bence direkt öyle şeyleri kes. bir de düzene sok yeme düzenini bunları düşünmek yerine bir diyet programı bul bodybuilding için harfi harfine uy kafan rahat olsun.

Nesquik de şekerli bence direkt öyle şeyleri kes. Bir de düzene sok yeme düzenini bunları düşünmek yerine bir diyet programı bul bodybuilding için harfi harfine uy kafan rahat olsun.

Sabahları bir şey yemem gerekiyor. Genelde evde olmuyor yiyecek bir şeyler. Nesquik zorunluluk gibi bir şey. Ara sıra cornflakes yiyorum tabi

Kuru üzümlü falan yulaflar var.

Veya düz yulaf alıp kendin muz doğrayabilirsin kuru üzüm daha kalorili olur.

Yulaf ve muz denedim midemi bulandırdı şekeri sadece nesquikden alsam sıkıntı olurmu ki. gece yekemk yersem ve gece dışarı çıkıyorum genelde .sorun olur mu . Gece yemek kilo yapıyor . Ama ben üstüne yatmıyorum .

Bazen spordan sonra 3 porsiyon tavuk pilav yiyorum, sipariş veriyorum. Sıkıntı olur mu sizce. Şekeri bıraktım gibi neredeyse. 3 4 kilo fazlam var. Tavuk pilav kilo yapar mı sizce? Yağları eritmeye çalışıyorum sporda. Çok yemek sıkıntı olur mu? Kafama çok takılıyor.
Hep beyaz et olmaz. 1 x Tavuk, 1 x Balık, 1 x Et yaparsan süper.

Herhangi bir yemek tek başına sana kilo aldırmaz, kilo alma dediğimiz şey, vücuda günlük yaktığın kaloriden daha fazla kalori alman demektir. Günde 2000 kalori yakıyorsan 2000 kaloriden fazla alman kilo almana yol açar, aynı zamanda 2000 kaloriden az alman da kilo vermene yol açar. İnstagramda gördüğünüz diyet salata tarzı tariflerin aksine olayın özü budur. Sen günde 1500 kalori nutella yesen bile vücudun 2000 kalori yaktığı için yine kilo kaybı yaşarsın. Kalori hesabı yapman kilo almanı kolaylaştırır.

Hep beyaz et olmaz. 1 X Tavuk, 1 X Balık, 1 X Et yaparsan süper.

Balık severim ama et çok sevmiyorum genelde. Beyaz et favorim.

Herhangi bir yemek tek başına sana kilo aldırmaz, kilo alma dediğimiz şey, vücuda günlük yaktığın kaloriden daha fazla kalori alman demektir. Günde 2000 kalori yakıyorsan 2000 kaloriden fazla alman kilo almana yol açar, aynı zamanda 2000 kaloriden az alman da kilo vermene yol açar. Instagram'da gördüğünüz diyet salata tarzı tariflerin aksine olayın özü budur. Sen günde 1500 kalori Nutella yesen bile vücudun 2000 kalori yaktığı için yine kilo kaybı yaşarsın. Kalori hesabı yapman kilo almanı kolaylaştırır.

Umarım kalori veriyorumdur. Çogu zaman yürüyüş yapıyorum spora gidiyorum. Hareketliyim. Ama 2 aydır ne kilo alıyorum. Ne de kilo veeiyorum. Kilo hep aynı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı