Arkadaşlar ilgili anakartta 2. ve 4. olan kırmızı slotlara 2 adet RAM takılı. RAM'ler DDR2 kaç GB ve kaç MHz olduklarını bilmiyorum. Yanına DDR2 2 GB 800MHz RAM aldım. 3'üncüyü hangi slota takmalıyım? 1-2-3 şeklinde mi olmalı?
Arkadaşlar ilgili anakartta 2. ve 4. olan kırmızı slotlara 2 adet RAM takılı. RAM'ler DDR2 kaç GB ve kaç MHz olduklarını bilmiyorum. Yanına DDR2 2 GB 800MHz RAM aldım. 3'üncüyü hangi slota takmalıyım? 1-2-3 şeklinde mi olmalı?
Anakart üzerinde ram slotunun olduğu yerde dımm 1 dımm 2 gibi yazılar orada ister 123 yaparsın ister yan yana yaparsın sana kalmış performansta etkisinin olacağını düşünmüyorum.
Hocam hiveos yüklü mining için kullandığımdan bakamıyorum ancak ddr2 olduktan sonra 3üde farklı mhz olsa en düşük mhzde 3üde çalışıyor diye biliyorum? Böyle bir durumda sorunsuz ancak en düşük mhz demi çalışır?
Hocam hiveos yüklü mining için kullandığımdan bakamıyorum ancak ddr2 olduktan sonra 3üde farklı mhz olsa en düşük mhzde 3üde çalışıyor diye biliyorum? Böyle bir durumda sorunsuz ancak en düşük mhz demi çalışır?
Biosda görme imkanın var mı bilmiyorum ama atıyorum maks 1066 mhz olsun sistem bütün ramlar aynı mhz değerinde çalışacak şekilde ayarlıyordur. Bazen yüksekte bazen düşükte çalışıyorda olabilir.
Hocam ilk 2 ram 2 ve 4. slota takılıydı. 3. rami 1.slota taktım ancak halen ram aynı görünüyor. Acaba 2. slottakini çıkarıp bu yeni aldığımı mı taksam.
O şekilde yaptım ancak görmedi hocam. 3. rami takmadan öncede boş ram 756 mb civarıydı şuanda ona yakın. 2 gb taktım. 2.75gb a yakın boş yer olması gerekiyordu.