3 Seçenek arasında kaldım

Hangisini tavsiye edersiniz?

• Referans tasarım Zotac GTX 780 al

Oy: 0 0,0%

• Oy verenlerin toplamı
    34
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok bazı testlere baktım H100i'den çok olmasa da biraz performanslı, aynı performansı veriyorlar diyebiliriz. Ancak 35 TL falan daha ucuz, hem daha yeni bir soğutucu mesela H100i Socket 1150 desteklemiyor, ama bu onu da destekliyor yeni çıkmış bir soğutucu.

Hem daha şık, fanları falan beyaz kasama uyar. :)
Nerede o testler ? :D
H100 ve Thermaltake Water 2 var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır. ^^ Radyatördeki fin'lerin malzeme kalitesi arttırıldı, borular sağlamlaştırıldı, Link yazılımı, pompa sesi sorunu giderildi vs vs... Yani i harfinin getirdikleri yabana atılmaz.

Aynen şu pompa sesi olayını başka yerlerde de okumuştum. Hatta bi kullancı incelemesini izledim daha önce h100 kullanıyormuş pompa sesliymiş ve h100i ile değiştirmiş ses falan kalmadığını söylüyordu.

Boru olarak H100'de kavuçuk kullanılması bence bir hataydı, ancak daha sonra lastikten yaptılar rahat ca eğilip bükülüyor daha iyi oldu. Thermaltake'de de aynı şey geçerli.

Tamam neyse fark etmez, Corsair H100i alırız biz de sorun değil, zaten benim aklımda Water 3.0 Extreme'den önce H100i vardı. Ancak Water 3.0 Extreme'in H100i'den çok bir geri kalır yanı yok özelliklerini iyi araştırmanızı öneriyorum, fiyat olarak ta zaten 30 TL gerisinde.

Ben de bir Corsair fanıyım.

Arkadaşlar Vatan mağazası saat kaçta açılıyor sabah bilginiz var mı? Erkenden gidip alacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sabah saat 10'da :)
Hangi SSD yi almayı düşünüyorsun?
Ek olarak nVidia kampanya çıkardı. Splinter Cell'in yeni sürümü, GTX 600 ve GTX 700 serisine bedava kod veriyorlar. :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı