Uğultu ve ghosting problemi belirtmişler bazı problemlerde hocamKalitelidir, Lenovo kötü bir marka değil.
Hocam attığım Legion ve attığınız 3 monitör arasından en mantıklısı kesinlikle Legion. Kıytırık bir marka değil, yükseklik ayarı var, 2K ve 240Hz. Fiyatı da BenQ LG ve ASUS'a kıyasla daha ucuz.
Hocam ben genelde bilindik markaları tercih ederim o yüzden ben olsaydım ASUS alırdım.Üç seçeneğim var:
Hangisini almalıyım?BenQ Mobiuz EX2710Q 27" 1 ms 2K IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz BenQ Mobiuz EX2710Q 27" 1 ms 2K IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! BenQ Mobiuz EX2710Q 27" 1 ms 2K IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 10.699,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Dikkat edilmeli hocam. O sorunları ilk başta görmedim.
Ayrıca bunlar da düşünülebilir.Bu modellere bakın;
Rehber: KTC H27E6 27'' 2K 320hz/ IPS 1MS Monitör İncelemesi
Panel bilgisi https://www.panelook.com/ME270QHB-NF8_BOE_27.0_CELL_overview_66934.html Panel modeli: BOE ME270QHB-NF8 Okside tft (a-si tft den kaliteli) Native 300Hz 8 cof (gayet iyi) Bilmeyenler için BOE, dünyanın en büyük panel üreticilerinden birisi. MSI ve Asus sık sık bu markanın...www.technopat.net Rehber: Asus TUF VG27AQL5A alınır mı?
Bulanıklık için yapacak bir şey yok videonun çözünürlüğünü yükseltmek için giriş falan yapmamı istediği için uğraşmak istemedim. Zaten anlaşılacak kadar net. Renk gamutu %94 DCI-P3 coverage ve %135srgb volume renk gamutuna sahip. Renk gamutu oldukça tatmin edici. Kontrast oranı ve parlaklık...www.technopat.net Rehber: Philips 27M2N3501PA incelemesi
Philips Evnia 27M2N3501PA Kontrast oranı ve Parlaklık Maksimum parlaklığı 400nit ile oldukça yüksek, minimum parlaklığı 69nit ile fena değil. Kontrast oranı 1150:1 ile IPS ortalamasından biraz daha iyi. Renk gamutu Renk gamutu %94 DCI-P3, %91 Adobe RGB, %70 Rec 2020 ve %100SRGB coverage...www.technopat.net
Q27g4zr ve G2721E de ekleyebilirsiniz bu listeye.
Ktc yi ilk defa duyuyorum iyi marka mıdır çünkü bazı kullanıcılar flickering belirtmişBu modellere bakın;
Rehber: KTC H27E6 27'' 2K 320hz/ IPS 1MS Monitör İncelemesi
Panel bilgisi https://www.panelook.com/ME270QHB-NF8_BOE_27.0_CELL_overview_66934.html Panel modeli: BOE ME270QHB-NF8 Okside tft (a-si tft den kaliteli) Native 300Hz 8 cof (gayet iyi) Bilmeyenler için BOE, dünyanın en büyük panel üreticilerinden birisi. MSI ve Asus sık sık bu markanın...www.technopat.net Rehber: Asus TUF VG27AQL5A alınır mı?
Bulanıklık için yapacak bir şey yok videonun çözünürlüğünü yükseltmek için giriş falan yapmamı istediği için uğraşmak istemedim. Zaten anlaşılacak kadar net. Renk gamutu %94 DCI-P3 coverage ve %135srgb volume renk gamutuna sahip. Renk gamutu oldukça tatmin edici. Kontrast oranı ve parlaklık...www.technopat.net Rehber: Philips 27M2N3501PA incelemesi
Philips Evnia 27M2N3501PA Kontrast oranı ve Parlaklık Maksimum parlaklığı 400nit ile oldukça yüksek, minimum parlaklığı 69nit ile fena değil. Kontrast oranı 1150:1 ile IPS ortalamasından biraz daha iyi. Renk gamutu Renk gamutu %94 DCI-P3, %91 Adobe RGB, %70 Rec 2020 ve %100SRGB coverage...www.technopat.net
Q27g4zr ve G2721E de ekleyebilirsiniz bu listeye.
Zaten benim sistemim 200 fps i aşacaj bir sistem değil o yüzden 144 ila 210 arası makul gibi geliyorKtc yi ilk defa duyuyorum iyi marka mıdır çünkü bazı kullanıcılar flickering belirtmiş
Redditte her modelle alakalı şikayet var. Şikayetvar sitesi gibi aynı.Ktc yi ilk defa duyuyorum iyi marka mıdır çünkü bazı kullanıcılar flickering belirtmiş
AnladımRedditte her modelle alakalı şikayet var. Şikayetvar sitesi gibi aynı.
Satıcı daha önemli bu konuda.Anladım
Ben de daha yeni monitör iade ettim 2 hafta uğraştırdılar ölü piksel için o yüzden biraz endişe ediyorum.