3 Suriyeli 17 yaşındaki bir kıza tecavüz etti!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne biliyorsun Türk yapınca sesimiz çıkmadığını? Bu nasıl bir kafa? Bu nasıl bir hümanistlik? Ne biliyorsun, ne? Ortalık karıştırmaya çalıştığımıza nereden kanaat ettin? Bu nasıl bir ak partili ağzı? Net bir şekilde ak partili ağzıyla konuşuyorsun. Utanma da dürüst ol kendine, hepimiz bilelim tarafını.

Türk olsaydı daha fazlasını da söylerdim ben. Söyledim de. Ata Emre Akman'ın öldürüldüğü günde sinirlendim, katiline hakaretler ettim. Bütün mahalle tek bir çocuğa taciz ettiklerinde de ettim. Ne biliyorsun etmediğimizi, sinirlenmediğimizi? Türk falan değilsin sen. Sen Ak partili, mülteci düşkünüsün. Biz diyoruz ülkede zaten problem var, bu adamlar kendi ülkelerinde bile alt kültürler, Çingenelerden farkları yok. Derhal gönderilmeli, ne oldukları belli değil, kayıtları yok diyoruz. Irkçılık yapıyorsunuz diyorsun.

Adamı kendi ülkesi istemiyor. Kendi ülkesinde olsa katledilecek, buraya gelmiş senin karını kızına tecavüz ediyor. Sende buna karşı çıktığımıza ırkçılık diyorsun öyle mi? Aynen. Aynen biz ırkçıyız o zaman. Irkçılık buysa, sonuna kadar ırkçıyım. Benden daha ala ırkçı yok.

Irkçılık yapmayın, bensiz ırkçılık yapmayın.
Ben geri kalmış ülkelerin insanlarının kaçak yollarla benim ülkeme gelmesine karşıyım tecavüz gibi şerefsizlikleri olmasa bile.
Onların varlığı tamamıyla zarar hem ekonomi de hem kültürel anlamda. (zaten her alanda zararlar.) Bundan 10 sene sonra kültürel anlamda çok sorun yaşayacağız.

Ben geri kalmış ülkelerin insanlarının kaçak yollarla benim ülkeme gelmesine karşıyım tecavüz gibi şerefsizlikleri olmasa bile.
Geri kalmış ülkelerden buraya resmi yollarla gelse, ülkenin kültürüne ve sistemine adapte olsa bir sorun değil benim açımdan. Bana ne insanların ırkından normalde.

Ancak bu insanların işledikleri suçlar aynı zamanda onların bu topraklarda bulunmasına izin verenlerinde suçu. Bu namus yoksunları bu topraklarda olmasalar belkide bu genç kız böyle bir travmadan geçmeyecekti. Ancak şuan hayatı boyunca ona sürekli psikolojik bir rahatsızlık verecek bir anıyla gezecek, bunun suçlusu bu alt kültürden gelen insanları bu topraklara getirenler. Dolayısıyla fikrine sonuna kadar katılıyorum.

Nedense şaşırmadım.

Maalesef çok kötü bir haber. Mültecilerin ve sığınmacıların acilen boşaltılması gerekiyor. Türkler yapsa ses çıkartmasınız tarzı yorumlar gelmiş alakasız bir şekilde. istiyorlar ki kimseye birşey demeyelim. Bu mülteciler aktif suç potansiyeli sadece. Normalde 10 tane oluyorsa bunlar yüzünden 15-20. Mülteciseverler kendi evinde bakabilir kardeşlerine.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı