Ne biliyorsun Türk yapınca sesimiz çıkmadığını? Bu nasıl bir kafa? Bu nasıl bir hümanistlik? Ne biliyorsun, ne? Ortalık karıştırmaya çalıştığımıza nereden kanaat ettin? Bu nasıl bir ak partili ağzı? Net bir şekilde ak partili ağzıyla konuşuyorsun. Utanma da dürüst ol kendine, hepimiz bilelim tarafını.
Türk olsaydı daha fazlasını da söylerdim ben. Söyledim de. Ata Emre Akman'ın öldürüldüğü günde sinirlendim, katiline hakaretler ettim. Bütün mahalle tek bir çocuğa taciz ettiklerinde de ettim. Ne biliyorsun etmediğimizi, sinirlenmediğimizi? Türk falan değilsin sen. Sen Ak partili, mülteci düşkünüsün. Biz diyoruz ülkede zaten problem var, bu adamlar kendi ülkelerinde bile alt kültürler, Çingenelerden farkları yok. Derhal gönderilmeli, ne oldukları belli değil, kayıtları yok diyoruz. Irkçılık yapıyorsunuz diyorsun.
Adamı kendi ülkesi istemiyor. Kendi ülkesinde olsa katledilecek, buraya gelmiş senin karını kızına tecavüz ediyor. Sende buna karşı çıktığımıza ırkçılık diyorsun öyle mi? Aynen. Aynen biz ırkçıyız o zaman. Irkçılık buysa, sonuna kadar ırkçıyım. Benden daha ala ırkçı yok.