YouTube 3 tane telifle kanal kapatıldı

troken

Decapat
Daha fazla  
Digitürk 3 telif attı, kanal kaldırıldı. Ne yapmalıyım? Uzun yayın kesitleri atıyordum. İçlerinde Trendyol Süper Lig özetleri varmış. Tüm videolar yalnızca gizli şekilde (private) ve arşiv amaçlı yüklenmişti, kamuya açık veya ticari bir paylaşım yoktu. Farkında olmadan 3.videoyu da attım kanal kapandı erişilmiyor şu an. Videoları kurtarabilir miyim? Kanal 3 telif hakkı ihlalinden sonra geri açılabilir mi Digitürk YouTube'a yaptığı ihlali geri çekerse eğer?
copyright@digiturk.com.tr maile yanıtı verir mi?
3/3 oldu.

Ekran görüntüsü 2025-11-12 130608.png

Ekran görüntüsü 2025-11-12 130556.png
YouTube Studio artık erişemiyorum. 2 ihlal olduğu zaman ki görsel.

1762942088820.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Digitürk 3 telif attı, kanal kaldırıldı. Ne yapmalıyım? Uzun yayın kesitleri atıyordum. İçlerinde Trendyol Süper Lig özetleri varmış. Tüm videolar yalnızca gizli şekilde (private) ve arşiv amaçlı yüklenmişti, kamuya açık veya ticari bir paylaşım yoktu. Farkında olmadan 3.videoyu da attım kanal kapandı erişilmiyor şu an. Videoları kurtarabilir miyim? Kanal 3 telif hakkı ihlalinden sonra geri açılabilir mi Digitürk YouTube'a yaptığı ihlali geri çekerse eğer?

Eki Görüntüle 2602942

Gizli ise Digitürk nasıl gördü onu çözemedim.

Açmazlar. Aynı olay Disney ile başıma geldi. Telif atıp geçiyorlar.

Gizli ise Digitürk nasıl gördü onu çözemedim.
Gizlilik Durumu Önemli Değil: YouTube'un telif hakkı politikaları açısından, videoların gizli (private) veya liste dışı (unlisted) olması, telif hakkı ihlali teşkil etmesini engellemez. İçerik yüklenmiş olduğu sürece, hak sahibi ihlal bildirimi yapabilir. (GEMİNİ)

Yüklenen videolardaki telifli içerik otomatik algılanıyor ve bulundurulması istenmiyorsa otomatik olarak kaldırılıp teliften uyarı veriliyor. Bazı içerikler telifli olsa da kullanımı sorun olmuyorsa kaldırılmıyor ama para kazanılması engellenebiliyor.

Sizin durumda ilki geçerli. Digitürk'ün otomatik kaldırmayla olan telifli içerik için yapılan ihtarı geri çekeceğini hiç sanmıyorum ama tabii denemekten zarar gelmez.

Yüklenen videolardaki telifli içerik otomatik algılanıyor ve bulundurulması istenmiyorsa otomatik olarak kaldırılıp teliften uyarı veriliyor. Bazı içerikler telifli olsa da kullanımı sorun olmuyorsa kaldırılmıyor ama para kazanılması engellenebiliyor.

Sizin durumda ilki geçerli. Digitürk'ün otomatik kaldırmayla olan telifli içerik için yapılan ihtarı geri çekeceğini hiç sanmıyorum ama tabii denemekten zarar gelmez.
3/3 oldu ya hocam kanal kanal kapandı. Digitürk geri çekse açılır mı kanal? 2 ihtar attıkları videoyu silmiştim kanal açıktı 1 saat sonra yeni video yükledim ondada özet varmış :( kapadılar kanalı.

Hocam Digitürk nasıl gördü gizlideki videoyu?
Arkadaşın dediği gibi oluyor herhalde.
Gizlilik Durumu Önemli Değil: YouTube'un telif hakkı politikaları açısından, videoların gizli (private) veya liste dışı (unlisted) olması, telif hakkı ihlali teşkil etmesini engellemez. İçerik yüklenmiş olduğu sürece, hak sahibi ihlal bildirimi yapabilir. (GEMİNİ)

Açmazlar. Aynı olay Disney ile başıma geldi. Telif atıp geçiyorlar.
Maile hiç bir zaman yanıt gelmeyecek mi?
Hak sahibi nasıl gördü?
Ekran görüntüsü 2025-11-12 134112.png

3.de geldi bundan sonra eşeklik yaptım incelemedim videoları. Napayım özeti ben ya.

Tüm yüklediğim videoları versin YouTube bu nedir? Bana ait olan yüklediğim videoları ben neden göremiyorum?

Eki Görüntüle 2602942

Gizli değildir o açmazlar haklı olarak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı