3 yeni Star Wars oyunu geliyor

Jayce

Gigapat
Katılım
6 Ekim 2018
Mesajlar
5.126
Makaleler
1
Çözümler
333
EA, Respawn ve Lucasfilm yeni Star Wars projelerini duyurdu.

İlk proje halihazırda bilinen, birinci oyunun olduğu gibi Stig Asmussen liderliğinde gelecek olan Jedi Fallen Order 2.

İkinci proje, LucasArts'da çalıştığı dönemde orijinal Battlefront oyunlarının ve Star Wars: The Force Unleashed serisinin yönetiminde bulunmuş Peter Hirschmann liderliğinde geliştirilen yeni bir FPS-Shooter oyunu.

Üçüncü proje, aksiyon merkezli Respawn için deneyimlenmemiş bir bölge olan strateji türünde gelecek. Oyun, yakın zamanda eski Firaxis geliştiricilerinden oluşan kadrosuyla kurulan Bit Reactor tarafından geliştirilirken Respawn, projenin yapımcılığını üstlenecek.

EA, üç oyunun da yapımına başlandığını belirtti ama bize çıkış tarihleri hakkında net bir açıklama yapılmadı. Jedi Fallen Order 2'nin sene sonlarında yayınlanacağı hakkında söylentiler bulunmakta.

Açıkçası strateji oyununu duyduğumda Empire at War 2 için ümitlenmiştim ama ümitlerim boşa çıktı. Yeni gelecek oyun XCOM ve CIV geliştiricilerinden geleceği için sıra tabanlı bir oynanışla gelecek olması muhtemel. Yine de Empire at War oyununun geliştiricisi Petroglyph'in Empire at War 2'yi yapmaya hevesli olduklarını, teklif beklediklerini de belirteyim. Yakın gelecekte olmasa bile bir gün Empire at War 2'yi de görebiliriz.

1643150001387.png

Kaynak
Kaynak
 
Jedi Fallen Order aşırı güzel bir oyun olma potansiyelini gördüğünüz fakat oynamadığınız bir oyundu. Umarım 2. oyunda bunu oynama fırsatı yakalarız ya da en azından 1. oyun kalitesinde bir şeyler görürüz. Oyunu yapanların başında EA olunca insan pek bir şey isteyemiyor.
 
Birinci ve üçüncü proje tam da ihtiyacım olan şeyler.

FPS oyunu yine Battlefront gibi online odaklı olacaksa kötü çünkü orada yapılabilecek her şey yapıldı. Republic Commando gibi özgün bir FPS oyunu olursa da üçü arasında en beğenilen aday olabilir.
 
Üç adım geriye gidip bakınca EA'in Star Wars hayranlarını daha nasıl düdükleyebiliriz çalışması gibi duruyor.
Eğer gerçekten emek verilip uğraşılırsa güzel şeyler çıkabilir. Yaptık oldu kafasında yapılırsa BattleFront, Anthem, Mass Effect Andromeda gibi ele ayağa düşer.
 
Jedi Fallen Order'ın devamının gelmesi sevindirdi güzel oyundu. Zaten oyun satmasaydı EA Games devamını yapmazdı. Single Player oyunlara önem veren bir firma değil.
 
Jedi Fallan'ni beğenmeyen insan çok azdır devamı gelmesi çok iyi oldu. Star Wars oyunları genel olarak güzel ya oynanır her zaman.
 

Geri
Yukarı