3 yıl önce ergenliğe girmiş birinin boyu uzar mı?

Sizin dediğiniz gibi birini bulmak zor çoğu kişi öyle değil işte.
yani birinden hoşlanırken ilk adımda görünüşünü beğenmesi de önemlidir de seni sen olduğun için seven kişiler de tabii ki çıkar ki çıkmasa da sırf yakışıklısın/güzelsin diye sevmelerinden iyidir.şahsen ben hiç yaşamadım bilmiyorum ama sırf güzel değilim diye reddedilmekle kulağa aynı geliyor.

Yani birinden hoşlanırken ilk adımda görünüşünü beğenmesi de önemlidir de seni sen olduğun için seven kişiler de tabii ki çıkar ki çıkmasa da sırf yakışıklısın/güzelsin diye sevmelerinden iyidir. Şahsen ben hiç yaşamadım bilmiyorum ama sırf güzel değilim diye reddedilmekle kulağa aynı geliyor.

Bende hiç yaşamadığım için bilmiyorum ama sırf çirkinsin diye reddedilmek çok kötü bir şey.

Sizin dediğiniz gibi birini bulmak zor çoğu kişi öyle değil işte.

Yani arkadaşlık konusunda da öyle. Güzellij algılarına uymamana ya da senden bir çıkarı olmamasına rağmen yakın bir arkadaşın varsa yine seni sen olduğun için seviyordur zaten. Yine erkeklerde bu konuda çok daha iyi benim hiç arkadaşım yok mesela pansiyonlu olmama da rağmen. İstemiyorlar çünkü, erkeklerde öyle değil, sevgili konusunda cinsiyet pek fark etmiyor sanırım.

Bende hiç yaşamadığım için bilmiyorum ama sırf çirkinsin diye reddedilmek çok kötü bir şey.
Evet ama mantıkta sadece dış görünüş olarak değerlendirmiş oluyor seni,mesela ben o an tekrar aynı anı çok daha güzel bir kız olarak baştan yaşasam çok daha kötü etkilerdi.

Yani arkadaşlık konusunda da öyle. Güzellij algılarına uymamana ya da senden bir çıkarı olmamasına rağmen yakın bir arkadaşın varsa yine seni sen olduğun için seviyordur zaten. Yine erkeklerde bu konuda çok daha iyi benim hiç arkadaşım yok mesela pansiyonlu olmama da rağmen. İstemiyorlar çünkü, erkeklerde öyle değil, sevgili konusunda cinsiyet pek fark etmiyor sanırım.

Şu an arkadaşınız yok mu? Çok garip benim yakın 2-3 arkadaşım var.

Şu an arkadaşınız yok mu? Çok garip benim yakın 2-3 arkadaşım var.
hayır.ben de garipsiyorum çünkü asosyal değilim,hatta çoğu zaman girişken biriyim de.ortaokulda il birincisi olup bayaa tanınırken lisede 0 arkadaş bir ortama geçmek değişik geldi.Çok fazla gruplaşma vesayre var ben de pek boşuna girmek istemedim sonradan istesem girerdim muhtemelen.Çok saçma işlerle uğraşıyorlar.Tek kalmak daja iyi öyleyse

Hayır. Ben de garipsiyorum çünkü asosyal değilim, hatta çoğu zaman girişken biriyim de. Ortaokulda il birincisi olup bayağı tanınırken lisede 0 arkadaş bir ortama geçmek değişik geldi. Çok fazla gruplaşma vesaire var ben de pek boşuna girmek istemedim sonradan istesem girerdim muhtemelen. Çok saçma işlerle uğraşıyorlar. Tek kalmak daja iyi öyleyse.

Sanal arkadaşınız var mı? Benim yakın arkadaşlarımın çoğu sanal sınıftakilerle pek iyi anlaşamadığım için.

Sanal arkadaşınız var mı? Benim yakın arkadaşlarımın çoğu sanal sınıftakilerle pek iyi anlaşamadığım için.
Evet çok fazla vardı,hatta 4 yıldan fazla olam bir iki tane vardı yani çok küçük olmama rağmen.Sevdiğim birkaçıyla aram bozulunca artık sosyal medyayı silmemek için nedenim yok diyerekten sildim,şuan hiçbiriyle konuşmuyorum.Sanaldan adam gibi birine denk gelmek çok zor.

13 yaşındayken 1.86 ben mi anormalim?

Kız mısın?

Evet çok fazla vardı, hatta 4 yıldan fazla olam bir iki tane vardı yani çok küçük olmama rağmen. Sevdiğim birkaçıyla aram bozulunca artık sosyal medyayı silmemek için nedenim yok diyerekten sildim, şu an hiçbiriyle konuşmuyorum. Sanaldan adam gibi birine denk gelmek çok zor.

Kız mısın?

Sanaldan iyi birilerine denk gelmek zor evet ama denk gelincede çok iyi anlaşıyorsun bence sanal arkadaş yapmayı deneyebilirsiniz.

13 yaşındayken 1.86 ben mi anormalim?

Hocam siz çok iyimişsiniz 190 oldunuz mu şu an?

Sanaldan iyi birilerine denk gelmek zor evet ama denk gelincede çok iyi anlaşıyorsun bence sanal arkadaş yapmayı deneyebilirsiniz.

Hocam siz çok iyimişsiniz 190 oldunuz mu şu an?
Oldum hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı