3 yıllık sanal arkadaşın WhatsApp hesabında işletme hesabı yazıyor

BerkPcİstiyor

Picopat
Daha fazla  
Selam herkese. Benim 2 yıllık bir oyunda tanıştığım bir arkadaşım var. Samimiyiz. Yeri geldi kavga edip engelledik birbirimizi 1 gün olmadan geri açıyoruz döngüye girdik. Instagram'dan mesajlasiyorduk kapatılınca Telegram'a gectik numaramı gizlememe ragmen numarami gordu ve WhatsApp'tan yazdi.

Kendisi Azerbaycan'lı. WhatsApp'dan devam edelim dedi. Yazdı bana ama üzerinde işletme hesabı diye yazıyordu. Bu ana numaram dedi. Sizce bir iş var mı? Kendisiyle samimiyiz ama kavga edip duruyoruz numaramı gördü ve bir şey olmasından korkuyorum. Ama kardeşiz yani. Yaşı 16 sizce işletme hesabı bana gercek no'sunu vermemek için mi oradan yazdi?

Son düzenleyen: Moderatör:
WhatsApp business kullaniyordur genelde Azerbaycan'da ikinci nurmarayi business le kullanirlar ama o numarada kendi numarasidir sadece ana numarasini vermek istememistir. Ve numaranizi bilse bile bir şey olacagini sanmam.

+99477 veya 70 ile baslayanlar NarMobile sirketinin numaralari oluyor ve bazi yerlerde kacak olarak kayit filan yapmadan 1 azn e satiyorlar ama yine de bence size bir şey yapamaz maksimum rahatsiz eder numaranizi degisirsiniz.

3 yıldır konusuyosaniz bir şey olacaksa zaten olurdu sadece ikinci numarasindan yazmis genelde fiziksel olarak tanimadigimiz kisilere Azerbaycan'da 2. numaradan yazariz.

Bu arada narmobilenin resmi olarak sattigi numaralar daha cok.

Son düzenleme:
Selam herkese. Benim 2 yıllık bir ounda tanıştığım bir arkadaşım var. samimiyiz? Yeri geldi kaga edip engelledik birbirimizi 1 gün olmadan geri açıyoruz döngüye girdik. Instagram'dan mesajlasiyorduk kapatılınca Telegram'a gectik numaramı gizlememe ragmen numarami gordu ve WhatsApp'tan yazdi. Kendisi Azerbaycan'lı. WhatsApp'dan devam edelim dedi. Yazdı bana ama üzerinde işletme hesabı diye yazıyordu. Bu ana numaram dedi. Sizce bir iş var mı? Kendisiyle samimiyiz ama kavga edip duruyoruz numaramı gördü ve bir şey olmasından korkuyorum. Ama kardeşiz yani. Yaşı 16 sizce işletme hesabı bana gercek no'sunu vermemek için mi oradan yazdi?

Benim iki numaram var iki wp var telefonumda birisi mecburi olarak işletme hesabı oluyor.

Yeni konular

Geri
Yukarı