30.000-35.000 sistem önerisi

morequex

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar iyi akşamlar herkese şu anki sistemim GTX 1660 Super OC sistem ne kadar eder? budur. Neredeyse yeteri kadar performans alıyorum ama tek eksi yanı 280 Hz monitörümden tam performans alamıyorum Oynadığım oyunlar CS2, Valorant, PUBG. Bu sistemden yeni sisteme geçirmem gereken herhangi bir şey var mıdır sizce?
Hazır sistem önerisi veya sıfırdan sistem toplamama yardımcı olabilir misiniz kasa olarak? Teşekkürler iyi akşamlar herkese.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sisteminiz ne kadar eder o konuda çok bilgim yok ama şu aralar alabileceğiniz en F/P sistemin bu olduğunu düşünüyorum 30k bandında.

Teşekkürler öneri için

Üstteki GG9'da alınabilir, daha iyi kart isterseniz bunu alın.
Ancak diğer sistem çok F/P, onu da öneririm.
Sisteminiz ne kadar eder o konuda çok bilgim yok ama şu aralar alabileceğiniz en F/P sistemin bu olduğunu düşünüyorum 30k bandında.

Merhaba arkadaşlar bütçem 35000-40000 arasi Hepsiburada'dan ya hazir sistem almak istiyorum ya da tektek parçaları toplamak istiyorum çünkü pesin fiyatina taksit şansım var sistem hazir onerilerinizi Hepsiburada'dan ya da tek tek parçaları ile öneriler bekliyorum
(Şu anki sistemim budur GTX 1660 Super OC sistem ne kadar eder? )
Tek oynadığım oyunlar Valorant CS2 PUBG 280 Hz monitörüm var gereken FPS'i alamiyorum önerilere açığım

Merhaba arkadaşlar bütçem 35000-40000 arasi Hepsiburada'dan ya hazir sistem almak istiyorum ya da tektek parçaları toplamak istiyorum çünkü pesin fiyatina taksit şansım var sistem hazir onerilerinizi Hepsiburada'dan ya da tek tek parçaları ile öneriler bekliyorum
(Şu anki sistemim budur GTX 1660 Super OC sistem ne kadar eder? )
Tek oynadığım oyunlar Valorant CS2 PUBG 280 Hz monitörüm var gereken FPS'i alamiyorum önerilere açığım

Hepsiburada'dan aldığınızda Total'de 39k falan ediyor, yukarıdaki sistemi taksitle alsanız aynı fiyata gelecek zaten.

@Erenkhan Hocam selamlar 40 küsüra bir sistem toplamak istiyorum valorant cs2 ve pubg agırlıklı oynuyorum 280 hz monitorude 360 hz ye cıkarmak istiyorum sabit 400 +500 valorantta fps verebilcek sistem öneriniz varmıdır
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
buradaki sistem hoşuma gitmişti ama 43k olmuş :'()

@FehmiDogru.js

@Dusb
@Nowitzer
@ysffbulut

vs
Hangisini tercih etmeliyim ?

Son düzenleme:
@Erenkhan hocam selamlar 40 küsura bir sistem toplamak istiyorum Valorant CS2 ve PUBG agırlıklı oynuyorum 280 Hz monitorude 360 Hz'ye cıkarmak istiyorum sabit 400 +500 Valorant'ta FPS verebilecek sistem öneriniz var mıdır?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
buradaki sistem hoşuma gitmişti ama 43K olmuş :'()

@FehmiDogru.js

@Dusb
@Nowitzer
@ysffbulut

Vs.
Hangisini tercih etmeliyim?

Shark 7A.

@Erenkhan Hocam selamlar 40 küsüra bir sistem toplamak istiyorum valorant cs2 ve pubg agırlıklı oynuyorum 280 hz monitorude 360 hz ye cıkarmak istiyorum sabit 400 +500 valorantta fps verebilcek sistem öneriniz varmıdır
buradaki sistem hoşuma gitmişti ama 43k olmuş :'()

@FehmiDogru.js

@Dusb
@Nowitzer
@ysffbulut

vs
Hangisini tercih etmeliyim ?
Hocam Shark daha iyi lakin anakartı B650 bir anakartla, rami 2x16 ile, kasayı XPG ile ve bir soğutucu ile almanız tavsiyemdir. Bu değişikliklerle 43 bin ₺'ye gelmekte.

Hocam Shark daha iyi lakin anakartı B650 bir anakartla, rami 2x16 ile, kasayı XPG ile ve bir soğutucu ile almanız tavsiyemdir. Bu değişikliklerle 43 bin ₺'ye gelmekte.
Hocam tesekkurler ben hic anlamamsa rica etsem zamaninizi almazsa oradan direkt degistirme seyi var orda degistirip ss atarsaniz direkt yanlis bir tercih yapmiyayim ilginiz icin teşekkürler

Geri
Yukarı