Teşekkürler öneri içinSisteminiz ne kadar eder o konuda çok bilgim yok ama şu aralar alabileceğiniz en F/P sistemin bu olduğunu düşünüyorum 30k bandında.
PC HOCASI-GG9 / AMD Ryzen 5 7600 TRAY / ASUS DUAL Radeon RX 7700 XT OC 12GB / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
PC HOCASI-GG9 Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Sistem Tavsiyesidir. AMD Ryzen 5 7600 ve ASUS RX 7700 XT ile oluşturulmuştur.www.gaming.gen.tr
GAMING-DUAL7800XT / AMD Ryzen 5 7500F MPK / ASUS Dual Radeon RX 7800 XT OC 16GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
GAMING-DUAL7800XT Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Hazır Oyuncu Bilgisayarıdır. AMD RYZEN 5 7500F ASUS RX 7800 XT ekran kartı ile oluşturulmuştur.www.gaming.gen.tr
Üstteki GG9'da alınabilir, daha iyi kart isterseniz bunu alın.
Ancak diğer sistem çok F/P, onu da öneririm.
Merhaba arkadaşlar bütçem 35000-40000 arasi Hepsiburada'dan ya hazir sistem almak istiyorum ya da tektek parçaları toplamak istiyorum çünkü pesin fiyatina taksit şansım var sistem hazir onerilerinizi Hepsiburada'dan ya da tek tek parçaları ile öneriler bekliyorumSisteminiz ne kadar eder o konuda çok bilgim yok ama şu aralar alabileceğiniz en F/P sistemin bu olduğunu düşünüyorum 30k bandında.
PC HOCASI-GG9 / AMD Ryzen 5 7600 TRAY / ASUS DUAL Radeon RX 7700 XT OC 12GB / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
PC HOCASI-GG9 Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Sistem Tavsiyesidir. AMD Ryzen 5 7600 ve ASUS RX 7700 XT ile oluşturulmuştur.www.gaming.gen.tr
Merhaba arkadaşlar bütçem 35000-40000 arasi Hepsiburada'dan ya hazir sistem almak istiyorum ya da tektek parçaları toplamak istiyorum çünkü pesin fiyatina taksit şansım var sistem hazir onerilerinizi Hepsiburada'dan ya da tek tek parçaları ile öneriler bekliyorum
(Şu anki sistemim budur GTX 1660 Super OC sistem ne kadar eder? )
Tek oynadığım oyunlar Valorant CS2 PUBG 280 Hz monitörüm var gereken FPS'i alamiyorum önerilere açığım
@Erenkhan hocam selamlar 40 küsura bir sistem toplamak istiyorum Valorant CS2 ve PUBG agırlıklı oynuyorum 280 Hz monitorude 360 Hz'ye cıkarmak istiyorum sabit 400 +500 Valorant'ta FPS verebilecek sistem öneriniz var mıdır?
buradaki sistem hoşuma gitmişti ama 43K olmuş :'()
@FehmiDogru.js
@Dusb
@Nowitzer
@rezdwig
Vs.PC HOCASI-GG11 / AMD Ryzen 5 5600 TRAY / GALAX GeForce RTX 5060 Ti 1-Click OC 8GB / 32GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
PC HOCASI-GG11 Powered by GALAX temasıyla hazırlanmış bir sistem tavsiyesidir. GALAX RTX 5060 TI 8GB ekran kartı ile güçlendirilmiştir.www.gaming.gen.tr
Hangisini tercih etmeliyim?Shark 7A-RTX SUPER - Game Garaj
Shark 7A-RTX SUPER, Son Nesil AMD Ryzen işlemci seçenekleri, Nvidia GeForce RTX 4000 Super ekran kartı seçenekleri ile Shark 7A-RTX SUPER hazır sistem bilgisayar, oyuncu bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri ile GameGaraj'da!www.gamegaraj.com
Hocam Shark daha iyi lakin anakartı B650 bir anakartla, rami 2x16 ile, kasayı XPG ile ve bir soğutucu ile almanız tavsiyemdir. Bu değişikliklerle 43 bin ₺'ye gelmekte.@Erenkhan Hocam selamlar 40 küsüra bir sistem toplamak istiyorum valorant cs2 ve pubg agırlıklı oynuyorum 280 hz monitorude 360 hz ye cıkarmak istiyorum sabit 400 +500 valorantta fps verebilcek sistem öneriniz varmıdır
buradaki sistem hoşuma gitmişti ama 43k olmuş :'()
@FehmiDogru.js
@Dusb
@Nowitzer
@rezdwig
vsPC HOCASI-GG11 / AMD Ryzen 5 5600 TRAY / GALAX GeForce RTX 5060 Ti 1-Click OC 8GB / 32GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
PC HOCASI-GG11 Powered by GALAX temasıyla hazırlanmış bir sistem tavsiyesidir. GALAX RTX 5060 TI 8GB ekran kartı ile güçlendirilmiştir.www.gaming.gen.tr
Hangisini tercih etmeliyim ?Shark 7A-RTX SUPER - Game Garaj
Shark 7A-RTX SUPER, Son Nesil AMD Ryzen işlemci seçenekleri, Nvidia GeForce RTX 4000 Super ekran kartı seçenekleri ile Shark 7A-RTX SUPER hazır sistem bilgisayar, oyuncu bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri ile GameGaraj'da!www.gamegaraj.com
Hocam tesekkurler ben hic anlamamsa rica etsem zamaninizi almazsa oradan direkt degistirme seyi var orda degistirip ss atarsaniz direkt yanlis bir tercih yapmiyayim ilginiz icin teşekkürlerHocam Shark daha iyi lakin anakartı B650 bir anakartla, rami 2x16 ile, kasayı XPG ile ve bir soğutucu ile almanız tavsiyemdir. Bu değişikliklerle 43 bin ₺'ye gelmekte.