30.000-35.000 TL'ye hazır sistem önerisi

qlaks

Centipat
Daha fazla  
Bu fiyat bandında oyun için hazır sistem arıyorum ama sistem içinde hangi bileşenler olmalı fazla bir fikrim yok, yardımcı olursanız sevinirim.

Not: Ekran kartında 4060 Ti 8 GB, 16 GB veya 5060 8 GB arasındayım, işlemci AMD'mi olmalı yoksa Intel mi bunu da tam bilmiyorum.

Bu fiyat bandında oyun için hazır sistem arıyorum ama sistem içinde hangi bileşenler olmalı fazla bir fikrim yok, yardımcı olursanız sevinirim.

Not: Ekran kartında 4060 Ti 8 GB, 16 GB veya 5060 8 GB arasındayım, işlemci AMD'mi olmalı yoksa Intel mi bunu da tam bilmiyorum.
Hocam şöyle düşünün sıfır RTX 4060 8GB + AMD RYZEN 5 5500 + 16GB DDR4 RAM masaüstü sistem yaklaşık 19.000-22.000 TL arası oluyor. Bunu ortalama alıp almayı unutmayın sisteminizi.

2. el düşünür müsünüz? Eğer düşünmezseniz, bu fiyata, 4060 Ti sistemler var. Düşünürseniz;

Sadece sistemi isterseniz, 30.000 TL'ye bırakırım.

Neden bu bütçede alabileceği 0 9060XT varken sizin 2. el sisteminizi alsın ki? Kendi sisteminizi pazarlamayıp objektif öneriler yapın lütfen.

2. el düşünür müsünüz? Eğer düşünmezseniz, bu fiyata, 4060 Ti sistemler var. Düşünürseniz;

Sadece sistemi isterseniz, 30.000 TL'ye bırakırım.

2. el düşünmüyorum

Ozellestirdigim seklde bakabilirsin.

Ekran kartının nvdia olması tercihimdir, bir de bu önerdiğiniz sistem biraz beni aşıyor gibi.

2. el düşünmüyorum

Ekran kartının nvdia olması tercihimdir, bir de bu önerdiğiniz sistem biraz beni aşıyor gibi.

Bu butcede 9060XT butun NVIDIA kartlardan cok daha iyi bir secenek olur. 5060Ti rakibi dogrudan ve driverlar ile onunede gecebilme durumu var suan eger 9070XT ye getirilen driver guncellemesi getirilirse. Eğer tek tek toplamak size uygunsa daha uyguna gelebilir o şekilde.

Hocam şöyle düşünün sıfır RTX 4060 8 GB + AMD Ryzen 5 5500 + 16 GB DDR4 RAM masaüstü sistem yaklaşık 19.000-22.000 TL arası oluyor. Bunu ortalama alıp almayı unutmayın sisteminizi.

Zaten bir masaüstü sistemim mevcut sadece kasamı yenileyeceğim bu yüzden almışken biraz uzun süre götürecek bir sistem arıyorum, söylediğiniz fiyat için tabi iyi sistem olurdu ama tekrar belirttiğim gibi bütçem hazır 30-35k iken biraz iyi birşey arıyorum. Tabi tam anlamıyla piyasaya da hakim değilim.

Bu butcede 9060XT butun NVIDIA kartlardan cok daha iyi bir secenek olur. 5060Ti rakibi dogrudan ve driverlar ile onunede gecebilme durumu var suan eger 9070XT ye getirilen driver guncellemesi getirilirse. Eğer tek tek toplamak size uygunsa daha uyguna gelebilir o şekilde.
tavsiyeniz için teşekkürler, ama tercihim nvdia yönünde olacak gibi.

Merhaba, bu fiyata önerebileceğim en iyisi bu gibi.

Kaç tane daha aynı siteden birbirinden kötü sistem önereceksin?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı