30.000-35.000 TL'ye sistem önerisi

Buğraberk

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar malum, yarın LGS var. LGS iddiası dolayısıyla PC önerisi isteyeceğim. LoL Valorant CS gibi oyunların yanında The Forest gibi oyunlar oynuyorum. Yazın ise Sons of The Forest oynayacağız. Buna göre bir bilgisayar önerisi isteyeceğim. Ekipmanlarım var monitör harici bütçem 30-35 arası.

Arkadaşlar malum, yarın LGS var. LGS iddiası dolayısıyla PC önerisi isteyeceğim. LoL Valorant CS gibi oyunların yanında The Forest gibi oyunlar oynuyorum. Yazın ise Sons of The Forest oynayacağız. Buna göre bir bilgisayar önerisi isteyeceğim. Ekipmanlarım var monitör harici bütçem 30-35 arası.

Kardeşim önce kazan sonra konuşuruz.

Hocam bence 30k olmasa bile şuna bakın derim
Ram'i 16x2 yaparsınız SSD'yi de samsung seçersiniz.

Hocam bence 30k olmasa bile şuna bakın derim.
RAM'i 16x2 yaparsınız SSD'yi de Samsung seçersiniz.

Onun dışı bir şeyi değiştirmeme gerek var mı?

Hocam bence 30k olmasa bile şuna bakın derim.
RAM'i 16x2 yaparsınız SSD'yi de Samsung seçersiniz.

Hocam stokları tükenmiş var mı elinde benzer güzel sistem? (kendin de toplayabilirsin)

Hocam rami 2 adete çıkar
ssd bunu seç GOODRAM 1TB PX600 Gen4x4 M.2 NVMe SSD (5000MB Okuma / 3200MB Yazma)
işlemci bunu seç : INTEL Core i5 14400F 2.5GHz 20MB Önbellek 10 Çekirdek 1700 10nm İşlemci

Ya da buna da bakabilirsin hocam bunda da SSD'yi aynı SSD seç.
RAM'i 2 adete çıkar çok rahat istediğin oyunu oynarsın. (bu sistemin aynısını kullanıyorum)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı