30.000₺ Ryzen 5 7500F RTX 4060 sistem nasıldır?

RAM yapılabilir ancak ben SSD'yi MLD yapmazdım. MLD SSD'leri beğenmiyorum. O kadar vermişken Corsair yapardım. Ben kendim alsaydım sadece anakartı "ASUS Prime B650M-K" yapardım kesinlikle.

Hocam bu sistem ile Sinerji'deki sistem arasında kaldım. Sizce hangisi?
Valorant oynama amacıyla.

Hocam bu sistem ile Sinerji'deki sistem arasında kaldım. Sizce hangisi?
Valorant oynama amacıyla.

İşlemci olarak Sinerji'deki az bir farkla daha iyi ancak bu nedenle 4070'den vageçilmez. Zaten monitörünüz bile desteklemiyordur o değerleri. DH-MAVERICK/AMD Ryzen 5 7600/ASUS Radeon RX 7800 XT DUAL OC Edition 16GB/16GB DDR5/512GB NVME M.2 SSD/GAMING BILGISAYAR |ITOPYA.COM böyle bir sistemde var 2 kartın pek bir farkı yok. Testleri izleyip alın. Ben olsam 4070'den yana olurdum.

İşlemci olarak Sinerji'deki az bir farkla daha iyi ancak bu nedenle 4070'den vageçilmez. Zaten monitörünüz bile desteklemiyordur o değerleri. DH-MAVERICK/AMD Ryzen 5 7600/ASUS Radeon RX 7800 XT DUAL OC Edition 16GB/16GB DDR5/512GB NVME M.2 SSD/GAMING BILGISAYAR |ITOPYA.COM böyle bir sistemde var 2 kartın pek bir farkı yok. Testleri izleyip alın. Ben olsam 4070'den yana olurdum.

Hocam teşekkür ederim.
Son bir soru Gaming Gen TR'deki 4070'li sistemi o haliyle direkt almam okey midir yükseltme soğutucu vs eklemem gerekir mi yoksa ileride ekleme yapmak mantıklı mı olur?

Hocam teşekkür ederim.
Son bir soru Gaming Gen TR'deki 4070'li sistemi o haliyle direkt almam okey midir yükseltme soğutucu vs eklemem gerekir mi yoksa ileride ekleme yapmak mantıklı mı olur?

RAM'leri 0 lira farkla "XPG Lancer Black 16 GB (1x16 GB) 5600MHz CL36" yapın, SSD'yi 1TB yaparsanız iyi olur, soğutucu gerekir bir hava soğutucu ya da 120M sıvı soğutma alırsın.

RAM'leri 0 lira farkla "XPG Lancer Black 16 GB (1x16 GB) 5600MHz CL36" yapın, SSD'yi 1TB yaparsanız iyi olur, soğutucu gerekir bir hava soğutucu ya da 120M sıvı soğutma alırsın.
Thermalright Peerless Assassin 120 SE TL-C12C 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili

Thermalright Peerless Assassin 120 SE TL-C12C 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili

Çok sağ olun hocam.
İlk aşamada çoğunlukla Valorant oynayacağım için şimdilik SSD'yi yükseltmem performansa etki etmez diye düşünüyorum o yüzden onu ileri dönemde 1TB'ye geçiş şeklinde planladım.
Attığınız linkteki soğutucuyla sipariş vermek mantıklı geliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı