RDR 2 Last Of Us Silent Hill 2 Space Marine 2 Cyberpunk God Of War Dying Light serisi Resident Evil serisi Little Nightmares Doom serisi gibi gibi. Tonla oyun tonla farklı dünya varken sırf Valo kalmayın derim.
FSR normal Slim'de yok diye biliyorum. Pro'ya gelecekmiş öyle duydum forumda bu da iyi bir durum. PSSR düzeltilmediyse baya kötü olan görüntüyü de bozuyor çünkü kapatılmıyor da.
FSR normal Slim'de yok diye biliyorum. Pro'ya gelecekmiş öyle duydum forumda bu da iyi bir durum. PSSR düzeltilmediyse baya kötü olan görüntüyü de bozuyor çünkü kapatılmıyor da.
Ben hep var diye biliyordum umarım sırf FSR güvenip bütün oyunları 30 fps yapıp fsr ile 60 fps yapın demezler. FSR çok kötü xbox'da arkda açmıştımda rezalet bir görsel şölen sunuyordu.
Ben hep var diye biliyordum umarım sırf FSR güvenip bütün oyunları 30 fps yapıp fsr ile 60 fps yapın demezler. FSR çok kötü xbox'da arkda açmıştımda rezalet bir görsel şölen sunuyordu.
Belki ben yanlış biliyorumdur ama Pro'ya yeni geldiğine göre herhalde önceden yoktu. İnternete yazınca da pek sonuç bulamadım. FSR 3 gelirse gelir zaten FSR 4 9000 serisine özeldi sanırsam. Gerçi Switch de DLSS'den yardım alıcakmış belki yapmanın bir yolu vardır ama bilmiyorum. PC'de ben FSR 3 kullanmıştım çoğu zaman işe yarıyordu her oyunda görüntü bozmuyor da bazı oyunlarda da çok göze batıyordu.