30.000 TL sistem önerisi

DLSS destekli oyunların sayısı gün geçtikçe artıyor. Bütçe varken 4070 sistem daha mantıklı. RT'den de faydalanır.

Attığım sistemde ciddi bir ucuzluk var kaçmaz fiyatta. AM5 sistem varken AM4 almanın mantığı yok ayrıca attığım sistemin 4060 Ti seçeneğide var isterse ona da bakılabilir. RT kullanmayacaksa NVIDIA önermem ama.

Attığım sistemde ciddi bir ucuzluk var kaçmaz fiyatta. AM5 sistem varken AM4 almanın mantığı yok ayrıca attığım sistemin 4060 Ti seçeneğide var isterse ona da bakılabilir. RT kullanmayacaksa NVIDIA önermem ama.

Hem arkadaş bütçeyi pek aşmak istemiyor sanırım gerek yok 4070 için hem bütçeyi aşmaya hem de her parçayı eski nesil yapmaya.

Hem arkadaş bütçeyi pek aşmak istemiyor sanırım gerek yok 4070 için hem bütçeyi aşmaya hem de her parçayı eski nesil yapmaya.

AM5 bir sistem daha mantıklı olabilir ama attığım sistem eski nesil denilecek kadar değil. R5 5700X çıkalı bir sene oldu sadece. Ve 4070'i rahatça besliyor. Burada karar alıcıya kalıyor. Yeni nesil istiyorsa AM5 tercih edebilir. Ben tavsiyemi sundum ve hâlâ 4070 sistem daha iyi bana göre. He bütçe 40 bin bandında olsaydı hem DDR5 hem de 4070 bir sistem almak çok daha iyi olurdu.

AM5 almak isterse mantıklı bir sistem.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı