30.000 TL Telefon Tavsiyesi

iPhone 13 aldım bir aydır kullanıyorum öneririm. iPhone XR'dan geçtim inanılmaz fark hissettim. Bu kadar fark beklemiyordum. Fakat 30 binim olsa sadece ve başka ihtiyaçlarımda olsa gidip almazdım. PC + telefon parası sonuçta 30 bin.
 
Ne kadara almıştınız?

27000 vatandan aldım alışveriş kredisi kullandım bir kısmı için 3 ay faizsiz kredi verdi fibabank. Vatana gittim öyle öğrendim krediyi ve çıkmaz bana diyordum öyleyken bir miktar çıktı.
Eğer nakit alacaksan çok temiz ikinci eller var belki daha uyguna bulursun. Kredi fırsatın varsa da öneririm 15 dakikada hallettik bütün işlemi.
 
Merhaba arkadaşlar, ben şu an iPhone 6S kullanmaktayım. 7 yıldır bu cihaza sahibim artık değiştirmenin vakti geldi diye düşünüyorum. Telefonlarda aman bir özellik aramam, oyun oynamam ama çevremde kime sorsam iPhone 13 veya iPhone 14 almamı tavsiye ediyor. Bu telefonların fiyatlarına bakınca 30.000 TL bandında olduklarını gördüm. Sizce bunları alınır mı? Yoksa Xiaomi 11 veya eşdeğeri bir telefon alıp kalan parayı kendime mi saklamalıyım? iPhone 11'i de araştırdım fiyatını asla hak etmediğini söylediler. Sizin görüşünüz bu konuda nedir?

Hocam bence Android'e geçmeyin, bunca yıldan sonra Android'e geçerseniz pişman olabilirsiniz. Benim önerim 2. El bir iPhone 12 alıp kalan parayı kendinize harcamanız, bu devirde bir telefona o kadar fazla para vermek çok mantıksız.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı