En ucuz AMD Ryzen 7 5800X Sekiz Çekirdek 3.80 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 7 5800X Sekiz Çekirdek 3.80 GHz İşlemci özelliklerini incele, 7.098,84 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Corsair RM850 CP-9020196-EU 850W Power Supply arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
En ucuz SteelSeries Apex Pro UK Omni Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Apex Pro UK Omni Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 4.269,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Logitech G Pro Hero Sensör 910-005441 Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G Pro Hero Sensör 910-005441 Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.498,98 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Kingston HyperX Cloud Alpha S 7.1 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
GeIL 16GB(2x8) Evo Spear AMD Edition 3000mhz CL16 DDR4 Ram (GASB48GB3000C16ASCX2) fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
Asus Tuf Gamıng Combo Set Rgb Gaming Usb Klavye Mo arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
3090 bu bütçe için çok fazla. Diğer parçalardan çok kısmak gerekir. 45.000-50.000₺ arası bir bütçe olsa rahat rahat konulurdu ama bu fiyata biraz zor. Hem de arkadaş klavye-mouse-kulaklık-monitör dahil bir bütçe vermiş. 3080 alınması daha doğru olur.
3090 bu bütçe için çok fazla. Diğer parçalardan çok kısmak gerekir. 45.000-50.000₺ arası bir bütçe olsa rahat rahat konulurdu ama bu fiyata biraz zor. Hem de arkadaş klavye-mouse-kulaklık-monitör dahil bir bütçe vermiş. 3080 alınması daha doğru olur.
Onu diyorum işte. "Dıkı dıkına" olmasındansa en azından 5.000₺ kadar ekran kartından kısarak daha iyi parçalara yer vermek daha mantıklı bu bütçede. Kasa bütçesinin %50'sinden daha fazlasını ekran kartına vermenin mantıklı olmadığını düşünüyorum. Ama mesela bana sorarsanız ben Zotac'tan 3090 da almam. O yüzden arkadaşın kararı tabii ki. Söylediklerimden de alınmanızı istemiyorum. Topladığınız kasa bu bütçeye göre o kadar da kötü değil.