30.000 TL'ye kadar edit yapmak için laptop önerisi

Bu son mesajım. Nitro 5 in değil Thinkbook'un makul olduğunu belirttiniz. Bakın orada yazıyor ==> i7

Bu son mesajım. Nitro 5 in değil Thinkbook'un makul olduğunu belirttiniz. Bakın orada yazıyor ==> i7
Attığım i7 o üçü arasında en makulu olduğunu hala iddia ediyorum.
Nitro 5 cihazı gaming bir cihazı alıntılayarak attım. Başına gaming cihaz yazdım.Bundan ne anlam çıkarıyorsunuz? Konu sahibi bakacak gaming almak isteyecek ise onu , ultrabook almak isterse diğerini inceleyecek bu kadar.( Zaten alıntıladığınız mesajımda oyun için kullanılacaksa Nitro 5 daha makul yazmışım) (Edit işlemi için i7 li Thinkbook önerdim)

Çok uzatmaya gerek yok. Ama ortada bir yanlış olduğunu kabul etmeniz sizden bir şey götürmeyecek.
Samimiyetime inanmanız için bu konudaki mesajları okumanızı tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Çok sağ olun hocam bunu almaya karar kıldım.Beni götürür diye düşünüyorum.

4050 almasın reis handbrake GPU ve CPU fazlasıyla kullanıyor işlemciyi daha düzgün bir şey ve 16 GB RAM futbol editi yapıyorsan 1 TB SSD ve HDD alabilirsin topaz vs çok kullanıyor ekran kartı ve işlemciyi.

Hayatım video encode etmekle geçti. Edit anlamında en fazla altyazı gömmüşümdür veya görüntü iyileştirmişimdir.

CPU ya dayalı iş yaparsanız GPU ya dayalı işten daha kaliteli iş çıkar.
GPU ya dayalı iş yaparsanız en az iki kat daha hızlı edit ve encode yapar. Kalite CPU dan biraz daha düşük olabilir.

O GPU ya ihtiyaç duyacaksınız. CPU ile 30 dakikada encode ettiğim videoyu GPU ile encode etmek 5-10 dakika sürüyor bilesiniz. @mertto13

Önerdiğim Acer'i alın demiyorum ama alacağınız laptopta en azından MX 450 veya MX 550 GPU olmalı.

İyi geceler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…