Merhaba arkadaşlar.
30.000 TL bütçem var.
Başlıkta olduğu gibi mouse, klavye, kulaklık ve mouse Pad'e ihtiyacım var.
Görsellik benim için daha önemli. E-sporcu değilim. Yeni ekipmanların belki de birçok özelliğini kullanmıyorum bu yüzden.
Ofis ve oyun için bir set dizmek istiyorum.
Yazılım ve oyunlara merakım çoktur sürekli oynarım ama dediğim gibi e-spor seviyesinde oynamıyorum.
Ofiste ve evde çok göze batmayacak sadelikte ve kaliteli ürünler aramaktayım. Yeni nesil ekipmanlar bana çok çocuksu geliyor.
Her şey kablosuz olursa benim için daha iyi olur.
Bu işlerden anlamadığım için yardımınıza ihtiyacım var.
Örnek kendime şöyle bir şey yaptım.
Eki Görüntüle 2578102
Eki Görüntüle 2578103
Hiçbir şeyden anlamadığımı buradan anlayabilirsiniz...
Mouse pad konusunda yardımcı olabilirim. Padden beklentileriniz nedir?
Palm tutuyorsan:
Claw tutuyorsan:WLmouse Sword X "The Swords" Edition Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
WLmouse Strider Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com Mouse padı @Michael_Kaiser hocama bırakıyorum.Chilkey ND75 Mekanik Klavye
Chillkey ND75, alüminyum kasası, vidasız sökülebilme ve kolay modlama imkânı sunan yapısıyla kullanıcı dostu bir mekanik klavyedir. Yüksek kalite ve kişiselleştirme kolaylığıyla öne çıkar.mecmonkey.com
Kendimi bildim bileli SteelSeries QCK Control kullanıyorum. Control bir mosuepad yeterli olur.
Palm tutuşa sahibim. Fakat dediğim gibi bu tür yeni ekipmanlar bana çok çocuksu geliyor ofis ve ev ortamında kullanacağım için sade görseli olan işlevli ekipmanlar tercih etmek istiyorum.
Palm tutuşa sahibim. Fakat dediğim gibi bu tür yeni ekipmanlar bana çok çocuksu geliyor ofis ve ev ortamında kullanacağım için sade görseli olan işlevli ekipmanlar tercih etmek istiyorum.
QCK seviyorsanız eğer ki bu pad tam size göre
Bu güzelmiş teşekkür ederim. Diğer hususlar hakkında yardımcı olabileceğiniz bir şey var mı?
Teevolution Terra Pro Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com