Önerdiğiniz model nedir?TUF almayacaksan alınır.
Önerdiğiniz model nedir?TUF almayacaksan alınır.
Excalibur veya TUF.Önerdiğiniz model nedir?
@pBalcı ilk attığım model alınır mı sizce? Hocam ihtiyaçlarıma yönelik şekilde, diğer modellere sıcak bakamıyorum bazılarına ekran bazılarına genel olarak marka konusunda.
Hocam ben photoshop & illustrator kullanacağım bu yüzden ekran renk doğruluğu yüksek olması önemli bir yandan oyunlardan da mahrum kalmamak için Macbook, Zenbook tarzı modellere yönelmiyorumHocam siz üründen beklentisinizi yazın her 3060 bir değil 180W var 80W versiyonu var ne gibi işler yapacaksınız PC de. Evet Lenovo ekran olarak iyi bir firma değil ancak 15.6 ekranda iş veya oyun deneyimi benim tarafımca pek rahat değil ekran alacaksanız 17 inch öneririm.
Hocam ben Photoshop & Illustrator kullanacağım bu yüzden ekran renk doğruluğu yüksek olması önemli bir yandan oyunlardan da mahrum kalmamak için MacBook, zenbook tarzı modellere yönelmiyorum.
15,6 inç için dediğinizde haklısınız, daha sonra ayrıdan bir monitörde almayı düşünüyorum ancak her gittiğim yere monitörü de taşıyamam bu yüzden ihtiyacıma yönelik en dengeli şekilde bütçeme maksimum verim alabileceğim bir laptop arıyorum.
Bolca araştırmam sonucunda Lenovo Legion serisinin ekranlarının renk doğruluğunun aynı bütçedeki diğer laptoplara göre daha yüksek olduğunu gördüm.
( ROG STRIX, Zephyrus, Omen gibi serilerde aynı şekilde fakat bütçeyi daha fazla çıkarmam gerek aynı konfigürasyonlar için )
Aynı bütçeye daha yüksek işlemci daha yüksek GPU kötü ekran almak yerine donanımdan biraz kısıp ekran için feragat edebilirim diye düşündüm, bu arada bu ilk Legion'un ekran kartı 130 watt.
Casper Excalibur gibi modellere de marka imajından dolayı yönelmek istemiyorum pek aslında, özellikle seçim yaklaşırken pek şans verebileceğim markalar arasında değil.
ASUS TUF'ta da IPS glow ve ışık sızması sorunu diğer modellere göre daha sık karşılaşılan bir mevzuymuş tabii bu IPS ekranların hepsinde olabilirliği yüksek iken dert ettiğim bir şey değil ancak ekranın %100 sRGB bilgisi dışında Delta'yı geçelim adobergb & DCI-P3 kapsamını bile bulamadım bu modelin o yüzden kafamda soru işareti oluşturdu o modelide elemek durumunda kaldım.
3060'da TDP değeri maksimum 140W ve ayrıca 17 inç laptop alacak adam girsin masaüstü alsın. Bir bilgisayar bu kadar mı taşınabilirlikten uzak olur. Ben geçen ay bu fiyatlara HP OMEN 16 n0003nt aldım ama fiyatı şu an uçmuş durumda.Hocam siz üründen beklentisinizi yazın her 3060 bir değil 180W var 80W versiyonu var ne gibi işler yapacaksınız PC de. Evet Lenovo ekran olarak iyi bir firma değil ancak 15.6 ekranda iş veya oyun deneyimi benim tarafımca pek rahat değil ekran alacaksanız 17 inch öneririm.
3060'da TDP değeri maksimum 140W ve ayrıca 17 inç laptop alacak adam girsin masaüstü alsın. Bir bilgisayar bu kadar mı taşınabilirlikten uzak olur. Ben geçen ay bu fiyatlara HP Omen 16 N0003NT aldım ama fiyatı şu an uçmuş durumda.
3060'da TDP değeri maksimum 140W ve ayrıca 17 inç laptop alacak adam girsin masaüstü alsın. Bir bilgisayar bu kadar mı taşınabilirlikten uzak olur. Ben geçen ay bu fiyatlara HP Omen 16 N0003NT aldım ama fiyatı şu an uçmuş durumda.
Hocam araştırdığımda bu bütçeye en yüksek ekran renk doğruluğu veren serinin Legion olduğu kanaatine vardım, aynı bütçede karşılaştırılan modellere de bir şans vermek amacıyla incelemelerini, Türkçe ve varsa yabancı kaynaklardaki incelemelerine saatlerce baktım ancak kafama yatmadı ciddenÖnerim, 7000 MB/sn okuma/yazma hızına sahip DDR5 bir anakart olan bir sistemdir. Ancak, ekranın kalitesi konusunda kargo işleri nedeniyle yaşanabilecek sorunlar söz konusu olabilir. Bahsettiğiniz laptop hoş görünse de, ekranın renk doygunluğu için ideal değildir. Sizin için araştırıyorum isterseniz listeniz varsa paylaşabilirsiniz yardımcı olmaktan mutluluk duyarım.
17 inç laptop taşımaktan daha ergonomiktir. 15.6 veya 16.1 inç gayet yeterli bir boyut. Oyun müptelası olan harici monitör alır, bu sayede bilgisayarı da tam performans kullanır.Mecazi demiştim hocam gerçek değerler değil.
Alıcı farklı yerlerde işini görmek isteyebilir bu eknomide sizin kafanızda ordan oraya PC kasası taşımamız gerekiyor sanırım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.